up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet juoksu ja triatlon

Tee ostoksia valtavassa Miesten vaatteetn valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla juoksu ja triatlonn varusteita runnerinn myymälässä.

n merkit Miesten vaatteet

Esiteltävät tuotteet Miesten vaatteet

Vinkkejä miesten juoksuvaatteiden ostamiseen

Pohjakerrokset

Pohjakerrokset ovat vaatekerroksia, jotka ovat lähimpänä ihoasi ja jotka palvelevat enimmäkseen toista ihoa, joka voi pitää lämpöä tai kylmää. Pohjakerrokset antavat lämpöä, joka pitää sinut viihtyisänä ja mukavana. Voit ostaa niitä osoitteista Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance , La Sportiva , Mizuno , Reebok .

Fleeces

Fleeces ovat upeita ja niillä on niin monia etuja. Sitä voidaan käyttää takkien, lippiksien ja äänenvaimentimien, collegehousujen valmistamiseen, ja voit tuottaa niin monia miellyttäviä malleja. Fleeces ovat pörröisiä, herkkiä ja helposti pestäviä. Fleece vaatteita käytetään pitämään sinut lämpimänä talvella

Takit

Takit ovat ylävartalon vaatteita, jotka yleensä pidentyvät lonkan alle. Takkeissa on yleensä tuppeja ja ne on sidottu eteen tai merkityksettömästi sivulle. Takki on yleensä ohuempi, tiukka ja vähemmän painava kuin bleiseri. Takkeja käytetään enimmäkseen kylmällä säällä estämään kehoasi kylmiltä tuulilta.

Housut

Housut ovat vaatteita, jotka ovat erittäin suosittuja nykyään. Housut peittivät vartalon vyötäröltä nilkan luille. Housut peittivät molemmat jalat erikseen. Housuja käytetään sekä juhla että juhlatilaisuuksiin, ja niitä käyttävät sekä miehet että naiset. Tänään siitä tuli muotiartikkeli ja se on läsnä jokaisessa kaapissa.

Neulepuserot

Hupparit ovat vaatteita, joita käytetään talvella pitämään kehon lämpimänä. Huppari on pehmeä vaate ilman kaulusta ja valmistettu paksusta puuvillasta tai puuvillan yhdistelmämateriaalista. Huppari on pusero, johon on liitetty katos, joka voi myös pitää pussin tai olla täysin vetoketjullinen. Hupparia käytetään myös harjoitteluun.

T paidat

T paita on kangaspaita, jota kutsutaan kehon ja tuppien T muotoisen muodon vuoksi. Yleensä T paidoissa on pienet tupet ja pyöristetty pääntie, jota kutsutaan miehistön kaulaksi ja joka on ilman kaulusta. T paidat on yleensä valmistettu joustavasta, kevyestä ja kohtuullisesta materiaalista ja ne on mukava pestä.

Sukkahousut

Sukkahousut ovat eräänlaisia kangasvaatteita, jotka yleensä peittävät vartalon vyötäröltä ja jalkojen päihin tiukasti. Sukkahousut ovat täysin läpinäkymättömiä, läpikuultamattomia, läpikuultavia, verkkomalleja tai sekoituksia. Sitä käytetään myös muotiasusteena, ja sitä käytetään myös housujen alla pitämään jalat lämpiminä talvella.

Lisää miesten vaatteista, juoksusta ja triatlonista:

Kaulan säärystimet: Sitä käytetään kaulan ympärillä pitämään kaula lämpimänä.
Käsineet: Käsineitä käytetään pitämään kädet lämpiminä kylmällä säällä.
Pääpannat ja päähineet: Näitä käytetään myös pään peittämiseen talvella.
Kädet ja jalkojen lämmittimet: Näitä käytetään pitämään jalat ja kädet lämpiminä kylmällä säällä.
Pipot ja balaclava: Nämä ovat päähineet, joita käytetään enimmäkseen kesäisin pään suojaamiseksi kuumilta auringonsäteiltä.
Kasvomaskit: Suojaa kasvosi ilmassa olevilta sairauksilta.
Sukat: Käytetään pitämään jalat mukavina.
Verryttelypuvut: Ihmiset käyttävät niitä harjoitellessaan tai juoksuessaan.
Tri puvut: Tri puvut ovat yksiosaisia vaatteita, joita voidaan käyttää uidessa.
Liivit: Liivi on ylävartalon vaatteita ilman hihoja. Sitä pidetään yleensä mekkopaidan päällä.


clouse menu Sulje