up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

Miesten kengät

Miesten kengät juoksu ja triatlon

Tee ostoksia valtavassa Miesten kengätn valikoimassamme. Osta erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla juoksu ja triatlonn varusteita runnerinn myymälässä.

n merkit Miesten kengät

Esiteltävät tuotteet Miesten kengät

Kuinka valita juoksukengät

Kun painotamme pehmustusta ja vakautta, meillä on useita vaihtoehtoja juoksukengissä. Katso alla erilaisia kenkiä, jotka sopivat juoksijoiden erilaisiin tarpeisiin;

Rento

Aloittelijat käyttävät vapaa ajan tai rento juoksukenkiä treenatakseen, treenatakseen, laihtuakseen tai parantaakseen yleistä aerobista kuntoaan. Vapaa ajan kenkien on tarjottava juoksijalle kunnon määrä joustavuutta, iskunvaimennusta, tukea ja hengittävyyttä.
Varmista, että vapaa ajan kenkä juoksemiseen sopii hyvin ja tuntuu mukavalta. Vapaa ajan lenkkitossut ovat yleensä kevyitä ja niissä on vain vähän pehmusteita kuin juoksukengissä.

Lenkkitossut

Juokseminen väärillä kengillä voi johtaa vakaviin katastrofeihin. Siksi on viisasta valita täydelliset juoksukengät sen mukaan, minne olet menossa. Varmista, että valitsemasi juoksukengät ovat mukavat ja hyvin pehmustetut. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell , ja Mizuno ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia juoksukenkiä.

Sandaalit

Juoksukenkien lisäksi juoksusandaalit ovat nykyään paljon suosittuja. Ne ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä, niissä on kova kiipeilyhihna ja erikoistunut pohjapito. Nämä juoksusandaalit ovat kestäviä ja kestävät pidempään EVA+ kumi Vibram vedenpitävän pohjan ansiosta. Löydät valtavan valikoiman juoksusandaaleja miehille, naisille ja lapsille.

Seuraa kenkiä

Juoksupiikeissä on jäykkä levy koko jalan alla, joka tukee varpaissa juoksemista ja tarjoaa äärimmäisen liikkeen eteenpäin juoksun aikana.
Lyhyen matkan ja keskipitkän matkan kengissä on ohut kantapää ja ne vaimentavat jalkaa mahdollisimman vähän; siksi ne eivät sovellu pidemmille matkoille.

Polkujuoksukengät

Kun valitset polkujuoksukenkiä, muista, että ne ovat tukevampia, kestävämpiä ja siksi raskaampia kuin tavalliset juoksukengät. Polkujuoksukengät ovat myös usein vedenpitäviä, tyypillisesti Gore Tex materiaalia ja nahkaa.
Näissä kengissä on kestävät pohjat, jotka suojaavat kiviltä, tikuilta ja muilta esteiltä, joita saatat kohdata karuilla maastoilla.

Miesten kengät juoksu ja triathlon

Triathlon kengät ovat samanlaisia kuin muut kilpailussa käytettävät juoksukengät, joissa on automaattiset sitovat kiinnikkeet. Niissä on vain yksi tai kaksi hihnaa kiinnityksen helpottamiseksi eikä nauhoja tai solkia, joita löytyy muuntyyppisistä juoksukengistä. Miesten juoksu ja triatlonkengissä on saumaton sisustus, joka on suunniteltu pitämään paljaat jalat mukavasti.

Tarvikkeet ja varaosat

Turvallisen ja ongelmattoman juoksukokemuksen saavuttamiseksi juoksijan on pidettävä joitain lisävarusteita laukussaan. Esimerkiksi joustavat, nauhat, heijastavat kuminauhat, pohjalliset ja krampit ovat muutamia tärkeitä juoksukenkien lisävarusteita ja varaosia , joita kannattaa harkita juoksupussissa.

clouse menu Sulje