up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lowa
360

Lowa Urbano Sandals

plus
  • 360Lowa Urbano Sandals
  • Play videoLowa Urbano Sandals
  • Lowa Urbano Sandals

Lowa Urbano Sandals

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lowa Urbano Sandals

Eläkää sandaali! Kuka voi kuvitella matkustamisen lämpimässä ilmastossa ilman sitä? Täysin vastikään rakennettu, Euroopassa valmistettu matka- ja ulkosandaali URBANO soveltuu hyvin kaupunkimatkailuun, ostoskierroksiin tai retkille eBike-autolla samaan tapaan kuin erilaisiin ulkoiluun, helpoihin retkiin tai rantaretkille. Rakennettu naisten erityiseen viimeiseen.
Tekniset tiedot:
LOWA-hakemisto: 6 / Matkailu
Yläosa: nubukki
Pohja: LOWA®-sandaali
Paino: 440 g / pari (UK 5)
LOWA®-sandaali:
Ulkosuuntautunut kulutuspinnan profiili
Pito eri pinnoilla
Optimoitu kumiseos


Tällä hetkellä, Lowa Urbano Sandals tuotetta on saatavilla runnerinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Lowa-merkkisiin juoksu & triatlon tuotteisiin, joita juoksu & triatlon verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Sandaalit kokoelman malleilla. runnerinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten kengät-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat juoksu & triatlon-tuotteet.

Ominaisuudet Lowa Urbano Sandals

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up