up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Lowa
360

Lowa Urbano Sandals

plus
  • 360Lowa Urbano Sandals
  • Play videoLowa Urbano Sandals
  • Lowa Urbano Sandals

Lowa Urbano Sandals

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Lowa Urbano Sandals

Eläkää sandaali! Kuka voi kuvitella matkustamisen lämpimässä ilmastossa ilman sitä? Täysin vastikään rakennettu, Euroopassa valmistettu matka- ja ulkosandaali URBANO soveltuu hyvin kaupunkimatkailuun, ostoskierroksiin tai retkille eBike-autolla samaan tapaan kuin erilaisiin ulkoiluun, helpoihin retkiin tai rantaretkille. Rakennettu naisten erityiseen viimeiseen.
Tekniset tiedot:
LOWA-hakemisto: 6 / Matkailu
Yläosa: nubukki
Pohja: LOWA®-sandaali
Paino: 440 g / pari (UK 5)
LOWA®-sandaali:
Ulkosuuntautunut kulutuspinnan profiili
Pito eri pinnoilla
Optimoitu kumiseos


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Sandaalittuotteita suoraan Lowa:lta. Kysy meiltä lisää juoksu ja triatlontuotteista, kuten Lowa Urbano Sandals, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Lowa Urbano Sandals

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up