up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Leki

Leki Micro Trail Vario Poles

Leki Micro Trail Vario Poles

Leki Micro Trail Vario Poles

Leki Micro Trail Vario Poles

Leki Micro Trail Vario Poles

Leki Micro Trail Vario Poles

Leki Micro Trail Vario Poles

plus
  • Play videoLeki Micro Trail Vario Poles
  • Leki Micro Trail Vario Poles
  • Leki Micro Trail Vario Poles
  • Leki Micro Trail Vario Poles
  • Leki Micro Trail Vario Poles
  • Leki Micro Trail Vario Poles
  • Leki Micro Trail Vario Poles
  • Leki Micro Trail Vario Poles

Leki Micro Trail Vario Poles

Tuotekuvaus Leki Micro Trail Vario Poles

Micro Trail Vario

Ylivoimainen joustavuus ja mukavuus! Hiilen taittuva napa, jossa on Shark 2.0, korkkitanko ja nopeuslukko 2. Yksi innovaatio kulkee seuraavaksi. Tämä teknologinen ihme on saatavana 105 120 cm pituisena.

ominaisuudet

SeriesUnisex

RakentaminenSivupylväät

Vario

GripTrigger Shark 2.0 (1 komponentti)

StrapTrigger Shark (aktiivinen)

Segmentit5 kpl

Putken halkaisija18 | 16 | 14 | 14 | 14 mm

Akselimateriaali100% hiiltä (HM)

Top100% hiiltä (HM)

Alempi osa 100% hiiltä (HM)

SäätöjärjestelmäNopeuslukitus 2

TipTrail-kärki

Pituus / koko105 120 cm stufenlos verstellbar

Verstellbereich105 120 cm

Paino191 g / yksikkö

Pakkauskoko38 cm


Tunnetko jo kaikki Leki Micro Trail Vario Poles:n ominaisuudet? runnerinn:ssa, valikoimme juoksu ja triatlontuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Juoksuvarusteettuotteita, tsekkaa koko Sauvat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Leki, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien juoksu ja triatlon asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Leki Micro Trail Vario Poles

Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Tangon tyypit

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen tuote

-

Sain juuri sauvani tänään ja käytin niitä lyhyellä aikavälillä harjoitteluun, koska en ole koskaan käyttänyt pylväitä aiemmin. Tottuminen vie aikaa, mutta näen jo, että he ovat erittäin palkitsevia etenkin kukkuloilla. Olen erittäin tyytyväinen näiden pylväiden rakentamisen laatuun ja voin sanoa, että ne ovat jokaisen kulutetun penniäkään arvoisia. Kiitän myös Trekinniä heidän tarjoamastaan erinomaisesta palvelusta, aina kun olen tehnyt tilauksen, se on aina saapunut ajoissa. Odotin pientä viivästystä Covid-tilanteen takia, mutta hämmästyksekseni ne toimitettiin ajoissa. Kiitos Trekinn ja Leki upeasta tuotteesta ja palvelusta. Sinulla on nyt erittäin onnellinen ja pitkäaikainen asiakas.

Tyytyväinen

-

Pidin todella tikkujen viimeistelyn laadusta! Osto- ja toimitusprosessi tapahtui yksinkertaisella ja selkeällä tavalla.

Erittäin kunnostettava tuote!

-

Toimitus, joka suoritetaan asetetussa määräajassa ostaessaan palvelua, on siksi huomattava. Esittelyssä olevat kepit ja keveys lyömätön dragonera, joka on käytännössä kytkettävissä ja täydellinen vapauttaminen ruokon päällä olevan painikkeen avulla. Ajaminen näyttävässä kilpailussa, joka kevyestä painosta huolimatta antaa paljon turvallisuutta välittämällä itseluottamus joka vaiheessa ja jopa äärimmäisissä tuissa. Vain tarkistaaksesi tietty hikoilu dragoneroissa, jotka kuumemmiksi aikoiksi voivat ärsyttää, joudut ehkä harkitsemaan niitä entistä hengittävämmillä kankaalla. Lyhyesti sanottuna, täydellinen pyöreä tuotanto suunnittelussa ja toteutuksessa kilpailussa.

Erittäin tyytyväinen

-

Ne ovat erittäin kevyitä, erittäin hyvälaatuisia ja kärki kaivaa hyvin maahan. Minusta on vaikea löytää kuinka jännittyvät, mutta oppimisen jälkeen se on erittäin helppoa. Sovitus kahvakorkkiin on erittäin hyvä. Mahdollisuus mukauttaa ne korkeuteen tekee niistä sopivan täydellisesti kaikkiin juoksu- tai juoksutilanteisiin, mikä antaa tälle tuotteelle plussan ja perustelee sen hinnan. Kaipaan sitä, joka ei sisällä kumitulppia mukauttaakseen niitä vinkkejä sauvakävelyyn asfaltilla tai kovilla pinnoilla

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up