up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Millaista reppua tarvitsen juoksemiseen?

Kun etsit juoksevaa reppua, vaihtoehdot ovat rajattomat. Sinun tulee valita tarpeidesi mukaan paras, joka vastaa juoksuvaatimuksiasi. Adidas , Nike , Asics , New Balance ja Mizuno tarjoavat valtavan kokoelman parhaita juoksevia reppuja.
Adidas juokseva reppu on erittäin kevyt ja mukava, joten melkein unohdat, että sinulla on jotain takana. Reppu on suunniteltu juoksijan biomekaniikkaa silmällä pitäen, mikä estää välttämättömien tavaroiden pomppimisen ympäri ja mahdollistaa helpon pääsyn esineisiin juoksun aikana.
Useita taskuja ja osastoja sisältävä Adidas juoksureppu on tarpeeksi hyvä, jotta se mahtuu kaikkeen, mitä juoksija tarvitsee. Kompakti mutta tilava reppu on ihanteellinen valinta polkujuoksijoille.

Nestepakkaus tarjoaa handsfree nesteytysvaihtoehdot, kätevän ja runsaan säilytyksen sekä mukavuuden ja kestävyyden, jota juoksija etsii aina reppusta. Olitpa kausiluonteinen juoksija, pitkä juoksu maastossa tai lyömällä polkuja, tämä edullinen ja kevyt juoksevan veden reppu on täydellinen kumppani sinulle.
Olitpa juoksemassa karuilla poluilla tai etsimässä uusia maastoreittejä, tarvitset reppusi, joka pysyy ihon vieressä, ja New Balance reppu tekee juuri sen.
Rinnassa olevien säädettävien hihnojen ja verkkopaneelien ansiosta, jotka takaavat mukavan ja mukavan istuvuuden, voit juosta kuin vapaa lintu. Polkujuoksijat etsivät aina vetoketjullisia valjaataskuja, joiden avulla he voivat helposti käyttää geelejä ja muuta ravintoa, puhelimia tai välttämättömiä tarvikkeita.

clouse menu Sulje