up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä hyötyä juoksupuvuista on?

Kuten mikä tahansa harjoitus tai fyysinen toiminta, juoksu muuttuu iloisemmaksi ja mukavammaksi, kun olet pukeutunut oikein. Asu, joka pitää sinut hengittävänä, kuivana ja mukavana, on paras valinta juoksemiseen. Juoksuvaatteita ovat sukkahousut, paidat, housut, liivit ja takit. Ulkosää määrittää, mitä sinun on käytettävä tiellesi ja polkujuoksuillesi.
Juoksuvaatteiden valinnassa on pidettävä mielessä useita ominaisuuksia. Käytettävässä juoksuvaatteessa on oltava ominaisuuksia, kuten kosteutta siirtävä, aurinkosuoja, nopeasti kuivuva, peukalonreiät, sisävuori, pakattava, puristus, eristetty verkkokangas ja hankaamattomat saumat. Suurin osa juoksumekkoista on valmistettu polyesteristä, merinovillasta ja nailonista ja kaikilla näillä materiaaleilla on edellä mainitut ominaisuudet.

Juoksupuvun käytön edut

Tässä on joitain etuja, joita juoksija voi saada käyttämällä oikeaa juoksupukua;

• Yksi tärkeimmistä asianmukaisten juoksuvaatteiden käytön eduista on mukavuus. Hyvä kenkäpari hyvän mekon kanssa voi vaikuttaa suuresti juoksukokemukseesi. Väärien vaatteiden käyttäminen voi aiheuttaa rakkuloita, hengitysvaikeuksia tai reiden ärsytystä.
• Oikean juoksupuvun käyttäminen Reebok merkiltä antaa paremman liikkeen. Väärän kokoiset lenkkeilyhousut voivat vaikeuttaa juoksijan nopeampaa juoksua.
• Oikea juoksupuku voi suojata sinua ympäristöltä. Juoksuvaatteissa käytetyt kankaat pitävät kehosi viileänä kuumalla säällä tai lämpimällä kylmällä säällä ja saavat juoksijan toimimaan parhaansa mukaan.


clouse menu Sulje