up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

La sportiva
360

La sportiva VK Running Trail Running Shoes

La sportiva VK Running Trail Running Shoes

plus
  • 360La sportiva VK Running Trail Running Shoes
  • Play videoLa sportiva VK Running Trail Running Shoes
  • La sportiva VK Running Trail Running Shoes
  • La sportiva VK Running Trail Running Shoes

La Sportiva VK Running Trail Running Shoes

Tuotekuvaus La sportiva VK Running Trail Running Shoes

Kun talvijuoksut ovat pitkiä ja vaikeita, La Sportiva VK Running on ihanteellinen vedenpitävä juoksukenkä kaikkeen vuorikiipeilyyn. Tämä monipuolinen kenkä tarjoaa teknistä toimivuutta ja suojaa arvaamattomassa vuoristoympäristössä.

Sock like ™ -teknologian ansiosta, joka tarjoaa mukavan ja hengittävän koko päivän neulotulla kankaalla, jolla on eriytetyt venytysalueet. Lisäksi Frixion XF 2.0 integroidulla epäsymmetrisellä Ghost Stream ™ -teknologialla tarjoaa erinomaisen pitoa ja pitoa liukkaisilla märillä pinnoilla. Varma pito kevyt kumipohja mahdollistaa kengän tunkeutumisen maahan ja luo hyvän pitoa märkiä kiviä vastaan, kun olet polussa. käynnissä.

Se on erinomainen vuorikiipeilykenkä, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajeille . La Sportiva VK Running on vastaus, jos etsit täydellistä polkujuoksukenkää, joka tarjoaa suojaa, pitoa ja mukavuutta . Trail-juoksukenkä, joka on luotu erityisesti vertikaalimittarille, joka on kehitetty yhteistyössä ennätysmies Urban Zemmerin kanssa. Pienempi paino ja tilavuus maksimaalista suorituskykyä varten ylämäkeen. VK on Vertical Kilometrille kehitetty pyöräilykenkä, joka on kehitetty yhteistyössä tämän uran maailmanmestarin Urban Urbanin kanssa. Paino ja tilavuus alennetaan minimiin, jotta urheilijat saavuttavat huipputason suorituskyvyn nousuissa. Yläosat ovat erinomaiset, ja niissä on yksinomainen Sock Like ™ -tekniikka: joka mahdollistaa yhden kertakäyttöisen kudotun kudoksen, jossa on erilainen venytyspaneeli, jossa on lämpöliimaisia ​​venytysvyöhykkeitä ja stabilisaattoreita: poistaa saumat ja sopivat sukkana. Epäsymmetrinen Ghost Stream Lace System ™ on pääosaosan rakenteellinen osa: se tarjoaa 360 °: n siistit ja sulkeutuu sivuilla piilotetuilla nauhoilla. Super-kevyt kumipohja on vain kengän etuosassa, jossa on kalliohjaus etusivulla ja kulutusta kestävä, puristettu EVA-kiila takana, joka on suunniteltu maksimaaliseen kevytrakenteeseen ja pystysuuntaisen vauhdin parantamiseksi pystysuorassa kilpailussa. Takaspoileri iskunkestävällä mikrokuitulujärjestelmällä helpottaa ja nopeuttaa kengän kulumista ja nostamista. VK, nolla kompromissi, selkeä vertikaalisuus.

Ominaisuudet:

Tyylikäs sovitus Sock Like ™ -teknologialla: se mahdollistaa yhden ainoan kudotun kudoksen hankkimisen erilaisilla venytysvyöhykkeillä ja lämpöliimausstabilointipaneeleilla, mikä estää saumat ja asennuksen niin mukavaksi kuin sukka.

Ghost Stream Lace System ™ integroitu epäsymmetrinen nyöritysjärjestelmä: rakenteellinen osa yläosasta, mukava istuvuus sivusuunnassa sisäänvedettävissä nauhoilla.

Jokaisen yksityiskohdan on ajateltu pitävän painoa tarkasti ja täyttäen La Sportivan vuoristoradan tarpeet

Super kevyt kumipohja vain edessä, kallionvarsi etusivulla ja kulutusta kestävä, puristettu EVA-kiila takana: kengästä on tutkittu maksimaalinen kevyt ja pystysuoran vauhdin optimointi Vertical Racesin aikana

Takaspoileri iskunkestävällä mikrokuitulangalla: helpottaa kengän asentamista nopeammin ja helpommin

TPU: n suojapäällinen suojus

Tekniset tiedot:

Ylempi: Sock Like ™ -teknologia, jossa on erilainen venytysvyöhykkeet ja lämpöliima-ankkurit, suojaava TPU-kärjysuojus.

Vuori: Lycra ja mikrokuituliina

Välipohja: Korkea kulutuskestävä, pakattu EVA, jossa kallionvarsi eturintaan

Jalkatuki: Sock-rakenne, jossa päänauhaan sisällytetty jalka-sänky.

Suola: Frixion Green Mix -yhdiste

Koot: 36 43 mukaan lukien hal koot

Paino: 164 g puoliparia, koko 38

Pudotus: 4 mm

tekniikka:

Lyhyt matka:

Erikoiskäyttöön tarkoitetut tuotteet, kuten Vertical Kilometer ja laskenut, mutta myös ihanteelliset valinnat vapaa-ajan aktiviteeteista. Tyylikäs asennuskengät, erinomainen herkkyys ja pito.

FriXion®:

La Sportiva FriXion®-pohja-yhdisteet luodaan luomaan yhteysvyöhyke, jolla on erilaiset tiivistys- ja kestävyysparametrit riippuen käyttötarkoituksesta ja maassa, jossa käytetään La Sportiva -jalkineita. FriXion-sarja koostuu 5 eri tyyppisistä yhdisteistä, joita käytetään vuoristossa ja kiipeilykengissä.

Alhainen tilavuus:

Tiukka istuvuus: seuraa täydellisesti jalkaosan muotoa, välttäen sisäsauvoa

KAIKKI PERUSTELUT:

Monipuoliset pohjat, sopii kaikentyyppisille maastoille, kuten kiviä, ruohoa, sammalta ja muta. Ihanteellinen käytettäväksi joko korkeassa kosteudessa tai kuivalla alustalla. Sisältää iskujarrujärjestelmän.

EVA COMPRESSION:

Standardipuristusmuovatut EVA-välipohjat tarjoavat kestävyyden ja reaktiivisuuden pehmeälle alustalle, kun iskunvaimennustarvetta pienennetään. La Sportiva Mountain Running® -jalkineet soveltuvat 3 erilaiseen tyyliin, riippuen tyylistä ja tarvittavista esityksistä


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Osta La sportiva VK Running Trail Running Shoes alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin juoksu ja triatlon tuotteisiin Naisten kengät ja täydennä varusteitasi runnerinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet La sportiva VK Running Trail Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Anturateknologia

Tecnologias La sportiva VK Running Trail Running Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up