`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

La sportiva

La sportiva Lycan II

La sportiva Lycan II

  • La sportiva Lycan II
  • La sportiva Lycan II
  • La sportiva Lycan II
  • La sportiva Lycan II

La Sportiva Lycan II

Tuotekuvaus La sportiva Lycan II

La Sportiva Lycan II on vedenpitävä, mukava, retkeily- ja erittäin voimakas vuoristoharjoittelukenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen kenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa sääolosuhteissa ja karkeassa maastossa.

Valmistettu hengittävästä verkosta, jossa on mikrokuitulujitteita ja joka on päällystetty kulutusta kestävällä materiaalilla, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, hengittävyyden ja mukavuuden, kun hyppäät korkeimmista lohkareista. Lisäksi injektioon valetun EVA: n lisääminen välipohjaan toimii iskunvaimentimena ja pitää sinut suojassa kaikissa väärinkäytöksissä. Kiitos kallion suojuksen ulkopohjan, jossa on Impact Brake -järjestelmä, joka helpottaa ajamista karuilla maastoilla.

Se on lopullinen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . La Sportiva Lycan II on vastaus, jos etsit kaikkia pyöräilykenkäjä, jotka ovat täydellisen suojan, vetovoiman, mukavuuden ja painon kannalta .

Trail-juoksukenkä, joka on ihanteellinen käytettäväksi keskimatkalla, harjoituksissa ja taivaanreiteissä. Se on mukava ja ihanteellinen valinta kaikille maastopyöräharrastajille.
Lycan II on reittijuoksukenkä, joka on ihanteellinen keskipitkille matkoille, harjoitteluun ja taivaanrantaan. Tämä mukava tavaratila on täydellinen niille, jotka rakastavat ajaa tieltä. Lycan-mallin tekninen / esteettinen päivitys uudella taideteoksella, uudella erittäin kulutusta kestävällä vuorauksella ja uudella erittäin tarttuvalla, FriXion Blue -pintapintapinnalla, joka sopii erinomaisesti ajamiseen pehmeällä ja mutaisella maastolla. Äärimmäisen monipuolinen polkujuoksumalli, jonka ansiosta pohja on erittäin iskunvaimennettu ja alttiimpi irrotettavien AT Grip Spikes -kokoonpanojen kokoamiseksi. Hengittävät verkkopäälliset on vahvistettu mikrokuidulla ja niillä on kulumiskestävä pinnoite suojaamiseksi ja kevyt, tilavuudet ovat leveitä maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Injektoitu välipohja tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja yleisen mukavuuden.
Tekniset tiedot:
Yläosa: Hengittävä verkko mikrokuitulujitteilla, kulutusta kestävällä pinnoitteella + suojaava TPU-kärki
Vuori: kulutuskestävä verkko
Pohjallinen: 4 mm Ortholite® Mountain Running Ergonomic
Välipohja: Iskunvaimentava, injektoitu EVA
Pohja: FriXion® sininen jarrujarrujärjestelmällä
Paino: 305 g (puoli paria)
tekniikka:
Keskipitkä matka:
Monipuoliset kengät, jotka on luotu monille maastopyöräilyille, kuten taivaanrannat, vuoristojuoksu ja kaupunginpuisto. Korkea vakaus, iskunvaimennus ja mukavuus.
Mutaperusteet:
Nämä pohjat soveltuvat erityisen hyvin kilpailuun pehmeällä ja mutaisella kentällä kengän leveyden ja pohjan muodostavien kiinnikkeiden etäisyyden ansiosta.
La Sportiva FriXion® -yhdiste on tulosta laajasta tutkimus- ja kehitystyöstä, jonka tavoitteena on luoda ulkopohjat, joiden pito- ja kestävyysparametrit vastaavat kaikenlaista käyttöä ja maastoa.
Frixion-mallisto käyttää viittä räätälöityä yhdistelmää maastojuoksusta kiipeilykenkäihin.
Eva ruiskutti:
Korkeampi pehmusteaste ja kankaan korkea joustavuus. Nämä ominaisuudet auttavat “työntämään pois” käyttövoiman aikana ajettaessa, jolloin nämä mallit, jotka käyttävät injektoituja välipohjia, ovat ihanteellisia käytettäväksi maastopolkuilla. Lisäksi EVA-injektoitu välipohja vähentää dramaattisesti EVA: n "squash" -vaikutusta ajan myötä, jolloin tuotteella on samat ominaisuudet koko sen ajan.
La Sportiva Mountain Running® -jalkineissa on 3 erilaista välipohjaa tyylin ja tarvittavien esitysten mukaan
Mountain Running -mallisto hyväksyy Ortholiten yksinoikeudella La Sportiva -pohjalliset, joiden paksuus on 2 erikokoista. Molemmat mallit ovat saatavana miesten ja naisten versioina ja eroavat materiaalien tiheydestä.
Hengittävä viileämmälle jalkalle.
Ainutlaatuinen avoimen solun rakenne luo kosteuden hallintajärjestelmän.
Pitkäaikainen iskunvaimennus: Sisäpohja säilyttää yli 95% paksuudestaan ajan kuluessa ja ei tasoudu.
Antimikrobiset aineet ja pestävät ominaisuudet tietävällisemmille kengille.


Haluatko tietää, mitä muita juoksu & triatlontuotteita La sportiva tarjoaa? runnerinn:sta voit tilata kaikkia Maastojuoksu tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. La sportiva Lycan II on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet La sportiva Lycan II

Sukupuoli
Ominaisuudet
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias La sportiva Lycan II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

La sportiva, lycan ii

-

Erinomainen kenkä alukselle pääsemiseen kaikenlaisilla sääolosuhteilla. Lumeen, kallioisille poluille, vuoristopolkuille tai muuhun upotettu pito ja mukavuus ovat erittäin arvostettuja. Ja se pitää sen kevyenä.

Loistava

-

Minun on vielä kokeiltava niitä, mutta olen varma sen hyvistä tuloksista la sportiva

Laatutuote

-

Vastaanotettu optimaalisessa ajassa. Kahden tunnin retken jälkeen arvostamme tukea ja yleistä mukavuutta. Älä unohda ottaa ylimääräistä puolikokoa ...

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä tuote! Käytän sitä 2 viikkoa ja tunnen oloni erittäin hyväksi tämän kenkäparin kanssa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje