`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

La sportiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva

Tuotekuvaus La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva on kevyt, hengittävä ja mukava vaelluskenkä ja erittäin voimakas vuoristojuoksukenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen juoksukenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa kylmissä olosuhteissa ja karuilla maastoilla.

Valmistettu neulotusta kankaasta ja liukastuneena rakenteeseen, joka vähentää ylimääräistä painoa ja antaa täydellisen urheilullisen ilmeen. Lisäksi ulkopohjan taipuisat urat mahdollistavat kengän tunkeutumisen maahan ja luo hyvän vetovoiman märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset. Kiitos jalka- ja kantapään 1,5 mm EVA -kalvosuojasta, joka suojaa sinua vaarallisilta kallioilta tai maastoilta. STB-säätölisäkkeiden lisäys tarjoaa vääntövakauden karkeasta maastosta tai vaikeista laskevista reiteistä huolimatta.

Se on erinomainen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . La Sportiva Kaptiva on vastaus, jos etsit kaikkia pyöräilykenkäjä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta .

Trail-juoksukenkä, joka on omistettu keskipitkille ja pitkille matkoille, kuten skyraces ja vuoren juoksevat raidat.


Kaikki Sneakers kategorian juoksu & triatlon tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. runnerinn:sta löydät täyden La sportiva-kokoelman Naisten kengät tuotteita. La sportiva:n Kaptiva:een hinta on 127.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet La sportiva Kaptiva

Sukupuoli
Ominaisuudet
Materiaalit
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias La sportiva Kaptiva

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kaptiva

-

Kengät alussa eivät näytä kovin mukavilta, koska ne ovat hiukan kireät kantapäällä ja ovat kireällä istuvuudella, mutta kun laitat ne testiin, he suorittavat velvollisuutensa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje