`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

La sportiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

La sportiva Kaptiva

  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva
  • La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva

Tuotekuvaus La sportiva Kaptiva

La Sportiva Kaptiva on kevyt, hengittävä ja mukava retkeilykenkä ja erittäin voimakas vuoristojuoksukenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat ytimen alpinisteja. Tämä monipuolinen juoksukenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja vetokyvyn vaihtelevissa kylmissä olosuhteissa ja karuilla maastoilla.

Rakennettu neulotusta kankaasta ja liukastumassa, mikä vähentää ylimääräistä painoa ja antaa täydellisen urheilullisen ilmeen. Ulkopohjan taipuisat urat mahdollistavat myös sen, että kengät tunkeutuvat maahan ja luovat hyvän vetokyvyn märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset. Kiitos jalka- ja kantapään 1,5 mm EVA -kalvosuojasta, joka suojaa sinua vaarallisilta kallioilta tai maastoilta. STB-säätölisäkkeiden lisäys tarjoaa vääntövakauden karkeasta maastosta tai vaikeista laskevista reiteistä huolimatta.

Se on lopullinen urheilujalkine, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailuurheilulajikkeille . La Sportiva Kaptiva on vastaus, jos etsit kaikkia pyöräilykenkäjä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta .

Trail-juoksukenkä, joka on omistettu keskipitkille ja pitkille matkoille, kuten skyraces ja vuoren juoksevat raidat.


Oletko kiinnostunut La sportiva:n Kaptiva:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla runnerinn:n valikoimassa, omassa juoksu & triatlon verkkokaupassasi. Meiltä runnerinn:lta löydät suuren valikoiman La sportiva-merkkisiä juoksu & triatlon varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma La sportiva Kaptiva vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt runnerinn:n laajaan valikoimaan juoksu & triatlon varusteita.

Ominaisuudet La sportiva Kaptiva

Sukupuoli
Ominaisuudet
Materiaalit
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias La sportiva Kaptiva

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin kiva

-

Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta tästä tuotemerkistä, sillä olen tottunut enemmän Salomoniin, Arc´teryxiin, mutta voin vahvistaa, että nämä kengät ovat erittäin mukavia sekä muotoilun / värin että istuvuuden suhteen. He ovat parempia kuin henkilökohtaiset juoksukykyni, mutta hei-ho!

Kaptiva

-

Erittäin hyvä kenkä, ikään kuin olisit paljain jaloin. Se tarttuu hyvin kompaktiin maastoihin kiviä ja vuoristoteitä, olen tehnyt 2 retkeä vuorelle raitojen ja kivisen maaston läpi ja ne käyttäytyvät ilmiömäisesti. En pidä ylemmästä, Nauhoja kiinnitettäessä viimeisen jalkapohjan silmukat pysyvät auki, jättäen pienen reiän, jonka läpi voit laittaa hiekkaa tai pikkukiviä. Kun pyydät hyvitystä, en edes kerro kuinka kauan se kestää.

Paras

-

Tartu jalka ja mahtava maasto. Minulla on aina ollut ongelmia kaksinkertaisten ylikuormitusten kanssa, ja ilman näitä ongelmia olen jo toisella parilla. Suosittelen heitä Arnau Cases Sportiva -matkustajalle ja hienoa!

Ylin

-

Nämä kengät ovat hienoja. Monia ominaisuuksia; mukavuus, pito, pidä jalkaa hyvin, pehmusteena

Sportiva kaptiva

-

Koska olen tottunut Sportiva Bushidoon, annoin itselleni kiusauksen tämän mallin suhteen ... Vaikka otinkin sen, tämä kenkä on aivan uskomaton, lähellä jalkaa, erittäin mukava iskunvaimennuksella, joka on paljon parempi kuin Bushido ... C´ on selkeästi uusi kenkäni Sportivassa ja suosittelen pitkään tätä mallia.

Hyvä ja nopea

-

Erittäin hyvä polkukenkä, he saapuivat erittäin nopeasti

Upea kenkä

-

Erittäin hyvä kenkä. suositeltava

Kaptiva-huipputuote

-

Hyvä mukava kenkä, kevyt ja erittäin hyvä pito! Testasin heitä kerran erittäin kallioisella polulla. Hienoa nähdä tulokset eri aloilla. Nilkan joustavuus kiristää hiukan liikaa makuuni suhteen, mikä rauhoittuu muutaman käytön jälkeen. Erittäin tyytyväinen ostoni tekemiseen kaikesta huolimatta. Suosittelen sitä.

Vakuuttunut

-

Erittäin tyytyväinen tähän uuteen malliin, hyvä istuvuus, mukava ja kevyt. He pyytävät sinua sokeriruo'olta.

Hyvä ostos!

-

Fantastic! Hyvä kenkä, erittäin mukava, laatu. Säädä täydellisyyteen. Voit vapauttaa sen kilpailussa ilman ongelmia, koska se ei aiheuta hankausta. Erittäin hyvä pito. Ostin tämän mallin pudotukseen. Käytän tavallisesti 4mm, ja tämä on 6 mm, ei kuin muut La Sportiva -mallit, joissa on 10 tai enemmän. Suosittelen sitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje