`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

La sportiva

La sportiva Bushido II

La sportiva Bushido II

La sportiva Bushido II

La sportiva Bushido II

La sportiva Bushido II

La sportiva Bushido II

  • La sportiva Bushido II
  • La sportiva Bushido II
  • La sportiva Bushido II
  • La sportiva Bushido II
  • La sportiva Bushido II
  • La sportiva Bushido II
  • La sportiva Bushido II
  • La sportiva Bushido II

La Sportiva Bushido II

Tuotekuvaus La sportiva Bushido II

Palkittu vallankumouksellinen maastokenkä La Sportiva Bushido II on joustava, mukava, vaellus- ja korkean intensiteetin maastohiihtokenkä, joka on suunniteltu kaikille, jotka ovat alpinisteja ytimeen asti. Tämä monipuolinen kenkä tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, vakauden ja pidon vaihtelevissa sääolosuhteissa ja kovassa maastossa.

Airmesh-päällinen parantaa hengittävyyttä ja mukavuutta , Slip on -rakenne vähentää tarpeetonta painoa ja toimii sukana ilman puristusta. Myös kaksoistiheyksinen pakattu 1,5 mm: n EVA-kivisuoja jalka- ja kantapäässä, joka suojaa sinua vaarallisilta kallioilta tai maastoilta. FriXion XT V Groove 2 ™: n ansiosta kenkä pääsee tunkeutumaan maahan ja luo hyvän kitkan ja pidon märkiä kiviä vasten polkujuoksun aikana. Päivitetty kieli ja tiivistetty rakenne mahdollistavat ergonomisen vapauden ja korkean hengittävyyden tien päällä.

Se on lopullinen vuorikiipeilykenkä, joka on suunniteltu erityisesti kaikille seikkailulajille . La Sportiva Bushido II on vastaus, jos etsit vaellus- tai vuorikiipeilykenkiä, jotka tarjoavat suojaa, pitoa ja mukavuutta .Tekninen malli, joka on luotu nousevien kilpailujen maailmalle.

Erittäin kevyt, tarttuva ja aggressiivinen.

Suunniteltu takaamaan täydellisen vakauden kaikentyyppisissä maastoissa STB Control -rakenteen ansiosta.La sportiva Bushido II on tuote, jonka löydät Maastojuoksu kategoriasta, Miesten kengät:sta, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, runnerinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista runnerinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis La sportiva Bushido II:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa juoksu & triatlon:n harrastamiseen.

Ominaisuudet La sportiva Bushido II

Sukupuoli
Ominaisuudet
Materiaalit
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias La sportiva Bushido II

Asiakasarvostelut ja kysymykset (25)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote

-

Tuotemerkin luotettavuus, erittäin hyvät kengät.

Mukava ja kevyt

-

Erittäin mukavat ja kevyet kengät, ihanteelliset patikointiin ja polkujuoksuun

Istuu kuin hansikas

-

Mega mahtava kenkä! En voi sanoa sitä muuten

Kiskokengät

-

Tarjoa turvallisuutta ja mukavuutta, jota tarvitaan polkuihin kulkemiseen

Bushido ii

-

Sportiva Bushido II täyttää jälleen kerran odotukseni hyvin. Minulla oli jo Bushido I -malli ja II-malli. Molempien kanssa olin juossut yli 500 km (polku). Yläosa.

Bushido ii

-

Tennarit tuntuvat erittäin pieniltä ja lukitsevat jalkansa todella hyvältä. Pito on erinomainen. Ne tarttuvat erinomaisesti kallioon ja juuriin, mutta ovat hieman liukkaita hyvin mutaisella pinnalla. Suuri pehmuste, mutta et saa sitä tunnetta kuin kävelisi tyynyillä, mikä on hienoa. Olen testannut heitä 2 päivää sitten, ja myrsky tarttui minuun matkalla alas vuorelta. Ei pudonnut juoksemisen aikana :) Tennarit kuivuivat tänään, mutta en nopeuttanut prosessia. Olen erittäin tyytyväinen Bushido 2: een!

Erinomainen valinta.

-

Mukavat jalkineet ja luovat luottamusta niiden käyttöön. Olen tilannut 42,5, tavallinen numeroni on 42 ja se menee hienosti. Melko nopea toimitus.

Räätälöity

-

Brändin maine perustetaan, kun testataan tämän tyyppisiä kenkiä. Sportiva Bushido II täyttää odotukseni erittäin hyvin kuivalla ja hauralla maastolla (suoritettu 50 km). Kokon suhteen aloitin 1 kokoa suuremman kuin tavallinen koko ja se on erittäin hyvä.

Bushido 2

-

Erittäin mukava ja kaunis kenkä. Nopea toimitus.

Bushido ii

-

Erittäin viileä estetiikka kerran päälle. Mukavuus laskuissa, ote, joka antaa paljon luottamusta erittäin teknisiin alueisiin. Reagoi aaltoilevassa maastossa monilla rytmeillä. Huolimatta siitä, etteivät ne lentä, kiipeilyillä tukien juoksevuus ei ole hankalaa. Erittäin hyvät ensimmäiset tuntemukset vaativassa maastossa. Viides tähti on varattu pohjan ja pohjan kestävyydelle.

Bushido 2

-

He tunsivat aluksi hiukan tiukkoja jalkani pallolta, mutta noin 40 km: n jälkeen ne muotoutuivat jalkoihini ja sopivat nyt kuin hansikas. Hyvin onnellinen heidän kanssaan.

Erittäin mukava

-

Hanska! Upea juoksemiseen!

Oikein hyvä !!!

-

Täydellinen juoksemiseen, hengittävä ja erittäin mukava! Jos ne veistävät hieman pienempiä, puoli numeroa enemmän ja loistavia. Erittäin hyvä osto kuten aina tämän merkin kanssa

Bushido 2

-

Erittäin hyvät sensaatiot, ne ovat uskomattomia lenkkarit, mutta sinun täytyy olla selvä siitä, mihin haluat käyttää niitä. He veistävät jotain pienempää, ja puoli enemmän kuin ne sopivat minulle kuin hansikas. Uskomattomat sensaatiot, kun juoksut heidän kanssaan!

Hyvä ostaa

-

Nopea toimitus ja kaikki oikein kuin muissa tilanteissa. Tennarit odotettiin, että heillä oli ollut kaksi muuta paria edellisestä mallista ja suurin ero, jonka näen, on kieli, se osoittaa kuinka ne kiristyvät enemmän jalkaterään, ne myös tuntuvat korkeammilta, koska luulen, että niillä on enemmän pehmusteita pohjassa.

Bushido ii

-

Kuten hansikas, sensaatio, jonka he antavat juoksettaessa (suoritan jalkakäytävää), ovat fantastisia. On huomattava, että he veistävät jotain pienempää, käytän puoli numeroa enemmän kuin normaali numeroni ja ne ovat ylellisiä.

Sportiva bushido ii

-

Bon producte pitkiä kävelyretkiä ja kursseja kohden. Cal vaatimus semper 0,5 tamany enemmän enemmän hienosäätöä kohti.

Erinomaiset lenkkarit

-

Erittäin mukava ja kestävä.

Bushido ii

-

Erittäin hyvä kenkä! Vaikka vapautin heidät vain 23 km: n poistumalla, panemalla ne teknisiin polkuihin sekä ylös että alas, sensaatiot ovat erittäin hyviä.

Keskimatkan klassikko

-

Ne ovat hienoja juoksemalla kaikkia matkoja maratoniin. He voivat saada useita kilometrejä eivätkä pilaa

Bushido ii

-

Erittäin mukava, hyvä iskunvaimennus ja pito.

La sportiva bushido ii

-

Paljon ja erittäin hyvä tuote edulliseen hintaan

Bushido ii

-

Erinomainen kenkä, neuvoja

Erittäin tekninen ja nopea

-

Testasin tätä mallia Montenegron ja Kaukasuksen vuoristossa. Ihanteellinen teknisesti haastaville polkuille. Kulutuspinta pitää kiinni kivillä ja maaperällä. Tiukka istuvuus jalan keskelle antaa uskomattoman liikkeen hallinnan. Tennarit näyttivät uskomattoman kulutuskestävyyden, missä Solomon muuttuu roskiksi. Ne pitävät täydellisesti paitsi, että pohja on erittäin pehmeä, mutta tämä on tietoinen valinta korkean suorituskyvyn suuntaan. Niiden pehmeys yllättää, ne joustavat ja imevät iskut, vaikka juokset kantapäältä. (Varo kokovalintaa, ne ovat hiukan ilmoitettua pienempiä!)

Sportva

-

Paljon ja erittäin hyvä tuote hyvään hintaan

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje