up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360La sportiva Akasha Kengät Trail Running
  • Play videoLa sportiva Akasha Kengät Trail Running
  • La sportiva Akasha Kengät Trail Running
  • La sportiva Akasha Kengät Trail Running
La sportiva
360

La sportiva Akasha Kengät Trail Running

La sportiva Akasha Kengät Trail Running

plus

La Sportiva Akasha Kengät Trail Running

Tuotekuvaus La sportiva Akasha Kengät Trail Running

Palkittu maastojuoksukenkä La Sportiva Akasha on kevyt, erittäin hengittävä ja mukava maastokenkä. Tämä monipuolinen vuorikiipeilykenkä on suunniteltu erittäin intensiiviselle ja pitkille harrasteille vuoristoympäristössä.

Valmistettu Trail Rocker-ulkopohjatekniikasta, joka tarjoaa mukavan kantapäältä varpaisiin, kun ajat pisin polku tai hyppää korkeimpia lohkareita. Lisäksi STB ™ -teknologia mahdollistaa kengän tunkeutumisen maahan ja luo hyvän kitkan märkiä kiviä vastaan, kun polkua juokset. Se toimii poikkeuksellisen hyvin kaikenlaisissa polkuissa ja tarjoaa maksimaalisen tuen ajon aikana. Yläosa ProTecTion ™ -vahvikkeilla tarjoaa joustavuutta ja suojaa, välipohjan tyynytaso toimii erinomaisena iskunvaimennuksena ja hengittävänä mukavuutena, kun olet juoksupyörällä.

Epäilemättä La Sportiva Akasha on erinomainen maastojuoksukenkä, joka tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden, mukavuuden, joustavuuden, pitoa pitkin juoksua ja vuorikiipeilyä. Joten osta se ajattelematta! Vuoriston kestävä kenkä, jolla on suuri iskunvaimennus, suunniteltu pitkän matkan reiteille, erittäin maratoneille, ultra-reiteille ja käytettäväksi pitkissä harjoituksissa. akasha, sanskritin sana, joka säilyy "eetterinä", on la sportiva -vuoriston juoksupussi, jolla on suurin iskunvaimennus: omistettu kestävyyskilpailujen maailmalle, se sopii erinomaisesti kaukoputkille, erittäin maratoneille, ultra-reiteille ja pitkälle koulutukselle istuntoja. tyynyalustan ™ pohjallinen tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja mukavuuden sekä laajan sisäisen äänenvoimakkuuden, pehmeän, hengittävän ja tukevan päällysteen ja rakentamisen liukumisen, joka poistaa puristuspisteet kilpailun aikana. innovatiivinen edestä aktiivinen lisäys dynaaminen protechtion ™ tarjoaa suojaa ja rakennetta jalkojen jälkeen dynaamisella tavalla ja ilman rajoituksia. dual mix frixion xt grippy-pohja on varustettu eksklusiivisella trail rocker ™ -ratkaisulla, jolla edistetään jalkojen luonnollista liikkumista "ulkoinen kantapää - sisäinen varvas" juoksun aikana. akasha, ultrajuoksun ydin: suoja, mukavuus ja iskunvaimennus.

ominaisuudet:

pehmeä liukuva päälliset, tiukka istuvuus ja erittäin hengittävä, ja niissä on liukumäki.

leveät volyymit, jotka on suunniteltu pitkäkestoisiksi kestävyyskilpailujen aikana.

edessä aktiivinen vahvistus dynaaminen protechtion: antaa suojan ja rakenteen jalka-liikkeen jälkeen dynaamisella tavalla ilman ahdistusta.

ylimääräinen iskunvaimennus tyynyalustan pohjallisen ansiosta.

yksinomainen polku-rokkisysteemi, joka tukee kengän luonnollista tukea ulkoisen kantapään sisäpuolelle.

tiedot:

ylempi: hengittävä ilmaverho, jossa on mikrokuitua vahvistava materiaali, kulutusta kestävä pinnoite ja ”suorituskykyympäristö”. päälliset on koottu puristusmuovattuun eva-alustaan.

vuori: verkko, jossa on ”helppo” pu-nahkaverhoilu ,,,,,, helpottaa istuvuutta ja kantapään vakautta.

välipohja: ruiskutettu iskunvaimennus.

pohjallinen: ortoliittinen vuori.

ainoa: frixion xt kaksoistiheys, jossa on trail-järjestelmä.

pudotus: 6 mm

paino: 660 g

tekniikka:

la sportiva frixion® -yhdiste on laajamittaisen tuotekehityksen tulos, jonka tarkoituksena on luoda ulkopohjat pitoisuuden ja kestävyyden parametreilla, jotka vastaavat kaikenlaista käyttöä ja maastoa.

suuri tilavuus: mukava kenkä, joka sopii erinomaisesti harjoitteluun ja pitkän matkan ajoon.

kaikki perusteet: monipuoliset pohjat, sopivat kaikenlaisille maastoille, mukaan lukien kivi, kivi, ruoho, sammal ja muta. sopii hyvin joko kosteudessa tai kuivassa maassa. sisältää iskunjarrujärjestelmän.

eva injisoitu: hig-taso pehmustukseen ja kangan suuri elastisuus. nämä ominaisuudet auttavat "työntövoiman" aikana työntövaiheen aikana, jolloin nämä mallit käyttävät ruiskutettuja välipohjatuotteita, jotka sopivat erinomaisesti off road -reitteille. lisäksi eva-injektoitu välipohja vähentää merkittävästi evan "squash-vaikutusta" ajan myötä, jolloin tuote pystyy hallitsemaan samat ominaisuudet koko keston ajan. la sportiva-vuoren juokseva® jalkineet soveltavat 3 erilaista välipohjaa tyylin ja tyypin mukaan tarvittavat esitykset

vuoristoajokokoelmamallit hyväksyvät ortoliitin yksinomainen la sportiva-pohjalliset, joissa on 2 eri paksuutta. molemmat mallit ovat saatavilla miehillä ja naisilla, ja ne eroavat materiaalin tiheydestä.

hengittävämpi viileämpää jalkaa varten.

ainutlaatuinen avoin solurakenne luo kosteudenhallintajärjestelmän.

Pitkän aikavälin pehmusteet: pohjallinen säilyttää yli 95% sen paksuudesta ajan mittaan ja se ei tasaisu.

mikrobien vastaiset aineet ja pestävät ominaisuudet entistäkin kengälle.

innovatiivista järjestelmää sovelletaan pohjaan, jotta se kykenee heikentämään maanpinnan vaikutusta, auttaisi vetoa ja parantamaan pitoa alamäessä: la sportivan t & k-osasto on luonut ja kehittänyt, ja se tarjoaa todellisia etuja kilpa-ajon aikana vähentämällä maanpinnan negatiivisia vaikutuksia. korvakkeiden ainutlaatuinen sijainti sallii mahdollisimman monen mahdollisen kosketuksen maaperään, jotta iskunvaimennus olisi mahdollisimman suuri.

vegaani: tämä tuote on vegaani.

Erittäin pitkä matka: ihanteellinen kauko-, ultra- ja ultramaraton-kilpailuihin tai vaativiin harjoituksiin. erittäin suojaava ja iskunvaimennus.


Jos etsit korkealaatuisia Maastojuoksu tuotteita, siinä tapauksessa Maastojuoksu täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle La sportiva Akasha Kengät Trail Running:a, jonka tämänhetkinen hinta on 161.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. runnerinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia juoksu ja triatlon varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan La sportiva Akasha Kengät Trail Running:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet La sportiva Akasha Kengät Trail Running

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Anturateknologia

Tecnologias La sportiva Akasha Kengät Trail Running

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä lenkkari

-

Suosittelen 100% erittäin mukavaa, hyvää otetta ja erittäin turvallista

Täydellinen kenkä ... !!!

-

Sportivan Akasha-malli on markkinoiden paras kenkä keskikokoisten ja ennen kaikkea pitkien matkojen, kuten ultra, yli 100 km kilpailun tai matkan koekäyttöä varten, on edelleen ainutlaatuinen kenkä, erittäin mukava, hyvin pehmustettu ja erittäin suojaava , se saattaa tuntua hieman harkitulta näkemykselle, mutta uskokaa minua, se ei ole ollenkaan. Olen parin kolmannen vuoden aikana enkä kiellä sitä. Hyvin suositeltavaa.

Super

-

Erinomaiset kengät vuoriurheiluun, se sopii täydellisesti, vähän painoa, näyttää siltä, että käytät asfalttikenkiä.

Super

-

Polulle ei ole parempaa.

Akhasa

-

Lenkkaripumppu - uusi ja täydellinen - ehdottomasti hyvä hankinta.

La sportiva akasha

-

En ole ensimmäisessä yrityksessäni. Tämä on toinen parini ja varoitan polkupyörästä. Kolme retkiä viikossa vuoristoympäristössä. Noin 40 km / viikko. Hyvä pito, hyvä iskunvaimennus, mukava ja erittäin tukeva. Olennainen valinta. Suosittelen.

Urheilullinen akasha

-

En tuskin löydä numeroani 48.5 Tämän sivuston ansiosta löysin sen. Upeat, kevyet kengät, tohvelit, ainoa haitta, jonka täytyi ottaa vielä 0,5 numeroa, oli La Sportivan "virhe". Mukavat nauhat, jotka eivät anna periksi, pohja näyttää erittäin kestävältä muihin verrattuna.

Erinomainen trail-juoksukenkä

-

Erittäin suositeltava kenkä vuoristokilpailuihin jopa ultra-ajaksi. Se on erittäin vakaa ja sillä on erittäin hyvä pito. Hyvä iskunvaimennus ja erittäin mukava. Se on kolmas ostani. Muutin ja yritin sportiva mutangia, mutta tämä on vakauden suhteen paljon parempi

Paras

-

Polulle ei ole parempaa.

Paras

-

Paras tennarit ultra maratonille

La sportiva akasha

-

Erittäin mukava kenkä, joka tuntuu erittäin kevyeltä muotoilunsa ansiosta. Tämä kenkä toimii myös lämpiminä kesäpäivinä hengittävän yläosan ansiosta.

Suuri pettymys

-

sovitus on hyvä, mukavuus on edelleen hyvin vahva May (verrattuna Hoka), ote on läsnä. Vakautta vastaan ​​kantapää on katastrofaalinen ja ylläpito on oikeudenmukainen ... En ole koskaan niin kierretty nilkkojen teknisistä maastossa. Lisäksi kenkä pyrkii as'affaisser sisäpuolella jalan etuosan ...

Suuri kengät ultra etäisyyksillä

-

Suuri juoksukengät ultra matkoja! Erittäin mukava ja hengittävä! Ainoa valituksen noin La Sportiva kengät ultra käynnissä on, että Olisinpa ostanut niitä aikaisemmin: he olisi säästetty minulle paljon troubple jalkani!

Akasha

-

Hyvä viimeistely ja mukavuutta kulutuspinnan, suuri jousitus raskaan juoksijoille pitkillä koulutus, hyvä kestävyys hetki.

Akasha

-

Täysin tyytyväinen toimituksen, ja kengät erittäin hyvä pito, pito ja mukavuus.

Ilmoitus ashka

-

erittäin hyvä kenkä pitkiä matkoja

Akasha

-

Kenkä hyvä viimeistely, mukava, ainoa kanssa Sportiva kuten aina hyvän pidon. Tehty pitkiä matkoja.

Top mukavuutta

-

ajallaan, laadukkaat. Olen täysin tyytyväinen.

La sportiva akasha

-

Iloinen, että olen ostaa tämän, koska pohja suorituskyky ja pito on todella hyvä liukas ja tekninen trail

-

Erinomainen kengät. erittäin pehmeä ja hyvä iskunvaimennus, joka tukee hyvin jalat samanaikaisesti.

-

Erinomainen kengät. erittäin pehmeä ja hyvä iskunvaimennus, joka tukee hyvin jalat samanaikaisesti.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up