up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Julbo
360

Julbo Turn

plus
  • 360Julbo Turn
  • Play videoJulbo Turn
  • Julbo Turn

Julbo Turn

Tuotekuvaus Julbo Turn

Vaikka ne saattavat näyttää lasit aikuisille, uusi Kytke malli on suunniteltu erityisesti pienten lasten, mittauksin ja mittasuhteet mukautettu niiden kasvojen muodon. Iloinen ja hienostunut värillinen peili linssit, Turn kiihtyy tyyliin, ja kaarevat temppeleitä ja syvä linssit, ne ovat 100% Julbo suunniteltu, suojella herkkiä lasten silmin mahdollisimman tehokkaasti.
Spectron Polykarbonbaattilinssit ovat kevyitä mutta tarjoavat hyvän iskunkestävyyttä. Ne ovat monikäyttöisiä ja sopivat kaikille urheilun.

Näkyvä valo siirtonopeus: 12%

Protection index: 3

Suositellaan tunturiympäristöön

Suositellaan käytettäväksi veden

Suositellaan kirkas aurinko ehdotKääri ympärille: kietoa muoto hyvä visio kirjo ja suojelua.

Kaareva temppeleitä: ergonominen profiili käyttää aurinkolaseja kasvot tai pää


Julbo Turna on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Julbo:n tuotteita, kuten Turn, löydät ne omasta juoksu & triatlon verkkokaupastasi runnerinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. runnerinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu & triatlon varusteita Julbo:lta.

Ominaisuudet Julbo Turn

Linssityyppi
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up