up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Julbo
360

Julbo Rush Sunglasses

Julbo Rush Sunglasses

Julbo Rush Sunglasses

plus
  • 360Julbo Rush Sunglasses
  • Play videoJulbo Rush Sunglasses
  • Julbo Rush Sunglasses
  • Julbo Rush Sunglasses
  • Julbo Rush Sunglasses

Julbo Rush Sunglasses

Tuotekuvaus Julbo Rush Sunglasses

Kompromissitonta suorituskykyä tarjoava RUSH on paras vastaus pyöräilyyn ja kaikkiin urheilulajeihin, joissa yhdistyvät kestävyys ja nopeus. Täysin tuuletettu linssi on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen sivuttainen ja pystysuora näkökenttä esteettömälle näkymälle missä tahansa asennossa. Flex³-temppeli tarjoaa erinomaisen säädön täydelliseen otteeseen ja mukavuuteen ja on yhteensopiva kaiken tyyppisten kypärien kanssa. Saatavana REACTIV -valokromilinsseillämme, RUSH on täydellinen ase suojaamaan silmiäsi päivinä, jolloin olet 100%.
Ominaisuudet:
Nenän tarttuvuus: joustava, iskunvaimentava kahvan insertti sillassa.
3D-nenäsovitus: Erityiset nenätyynyt ovat säädettävissä joka suuntaan niin, että lasit sopivat kaikkiin nenämuotoihin ja varmistavat lyömättömän pidon kaikissa olosuhteissa.
Asian Fit: Runkoergonomia mukautettu Aasian kasvojen muotoihin.
Flex 3 temppelit: Tempelin ydin voidaan säätää 3 suuntaan (sivusuunnassa, pystysuoraan ja pituuteen) 3 erityisen säätöalueen (temppelit, käyrä ja korvat) kautta. Rajoittamaton säädettävyys erinomaiseen otteeseen ja mukavuuteen ja yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien kypärien kanssa.
Täysi tuuletus: Erittäin tuuletetut aurinkolasit, jotka sallivat ilman täydellisen kiertämisen sumun estämiseksi.
Grip Tech: Ainutlaatuinen pehmeä mukavuusmateriaali temppeleissä, joka ei tartu hiuksiin, antaen täydellisen otteen ja mukavuuden
Panoraamanäkymä: Leveä linssipinta maksimaalisen näkökentän saavuttamiseksi.
Kokonaispeite: Maksimi suoja auringonvalolta äärimmäisissä olosuhteissa.
Tekniset tiedot:
Linssin syvyys: 50
Etäisyys: 14
Temppelin pituus: 130
Pohja: 6
Saranat: Ei
Nettopaino grammoina: 38 g


Tilaa nyt oma Julbo Rush Sunglasses:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Julbo Rush Sunglasses:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Julbo Rush Sunglasses:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 248.49 $. Suuresta Aurinkolasit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Julbo Rush Sunglasses

Linssityyppi
Väri
Ikä
Suoja-aste

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvät google's)

-

Много читал хорошего и долго сомневался, все же Oakley провереннее и надежнее, но ... Katso kaikki arvostelut Уже сделал несколько выездов, фотохром отличный. Смена не быстрая, но это первые мои очки и я не знаю с чем сравнить. Сидят неплохо, надо поиграться с настройками, думаю тут тоже плюс. Рамки великоваты и немного закрывают обзор по сравнению с безоправными очками. Антифог немного проверил, хорошая штука, но уже тепло и полноценного теста не успел сделать В целом очки без эффекта Вау, но качествееные и надеюсь прослужат долго)

Suuri mtb päivällä tai yöllä

-

Huurtumista estävät ominaisuudet yhdistettynä laajakirjoiseen fotokromaattiseen, hyvään peitteeseen ja tukevaan kehykseen tekevät siitä ihanteellisen valinnan vuoden MTB: lle tai FATBIKElle.

Hyvät pyöräilulasit, jotka eivät koskaan liukastuneet

-

Hyvä kantama (0-3). Hyvä adoptioaika ja kunto, ei koskaan liukastunut minuun. Myös hyvä ilmanvaihto. Ei paras sivukuvan ja nenäsillan suunnittelussa, mutta istuvuus ja valokromaattinen laatu ovat minulle huippuluokkaa.

Nopea reaktio valaistusolosuhteisiin

-

Erittäin hyvät ja kevyet lasit. Sopii erityisesti naisille, joilla on kapeat kasvot. Lasi-kehysten sieraimet ja päät voidaan säätää täydellisesti. Ostan nämä lasit uudestaan sydämenlyönnissä. Toimitus tapahtui hyvin nopeasti. Kaikki täydellistä

Julbo aina hyvä

-

Erittäin hyvät valokromiset linssit. Ne reagoivat melko nopeasti valon muutoksiin, ne ovat melko mukavia ja eivät sumua helposti. Lisäksi ne tarjoavat hyvän näytön, jotta ilma ei kuivaa silmiäsi. Ainoa haittapuoli on mielestäni se, että et voi vaihtaa lasia.

Täydellinen mtb: lle

-

Reaktiivi 0-3 -malli sopii erinomaisesti polku- ja enduro-reiteille. Ne mukautuvat jatkuvasti tämänhetkisiin valoolosuhteisiin. Yritin 1-3 ja vaikka tehokas, kun siirryt teknisempiin metsäpolkuihin, ne ovat liian tummia minun makuuni. Näiden avulla sinulla on suuri selkeys etkä sumenna, vaikka hikoilet paljon kiipeilyillä. Erittäin onnellinen!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up