up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Julbo
360

Julbo Powell

plus
  • 360Julbo Powell
  • Play videoJulbo Powell
  • Julbo Powell

Julbo Powell

Tuotekuvaus Julbo Powell

Ominaisuudet:

Base 6

linssit:

Spectron 3 CF:

Kissa. 3 linssi, flash pinnoite värillinen, sopii kaikentyyppisille toimintaa.

Tekniset tiedot:

Paino: 24 g


Täydennä tilauksesi Julbo Powell:lla, jonka löydät Juoksuvarusteet kokoelmastamme Aurinkolasit tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu & triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Aurinkolasit varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet Julbo Powell

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri sunnies

-

Hyvät aurinkotuotteet - kevyet, sopivat hyvin, saapuivat nopeasti jäljittämällä.

Saavu ajoissa

-

Aurinkolasit ovat erittäin kevyitä (pidän siitä erittäin paljon). Ihanteellinen aurinkoiseen päivään vuorella tai kaupunkikierrokselle!

Mukava & sopii hyvin.

-

Kohtuullinen hinnoittelu, hyvä istuvuus ja mukavuus.

Tiedotus

-

Huomenta, olen kiinnostunut Julbo silmälasit Powell mutta haluaisin tietää tarkalleen: -The tyyppinen objektiivi on kiinnitetty Spectron 3CF? -Mitä toimenpiteet kehyksen? kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, runko mittaukset ovat: objektiivi 56, nenätyyny 15 ja 133 mm. Tietoja objektiivin tiedot, se on staattinen tavoite aurinkoisina päivinä. Täällä on lisätietoja siitä: Spectron Linssi on valmistettu polykarbonaatista. Polykarbonaatti hallitsee urheilu silmälasien markkinoilla, koska se on kätevä ja kevyt. Linssi Spectron sopii henkilö etsii Fototrooppisten linssi. Sää käytät tai viettää päivän rannalla, Spectron linssi antaa sinulle suojaa tarvitset nauttia päivän. Tervehdys.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up