up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Julbo
360

Julbo Aero Sunglasses

plus
  • 360Julbo Aero Sunglasses
  • Play videoJulbo Aero Sunglasses
  • Julbo Aero Sunglasses

Julbo Aero Sunglasses

Tuotekuvaus Julbo Aero Sunglasses

Suunniteltu niille, jotka etsivät vaativin toimintaa, on se pystysuora mailin tai 100 kilometrin reitti rotu. Aero on tinkimätön, kun se tulee suorituskykyä ja mukavuutta. Zebra ja Zebra Light photochromic versiot takaavat laajan näkökenttää, riippumatta valon määrä. Keskeytettyä linssi rakenne tarjoaa erinomaisen ilmanvaihdon jopa voimakkain tilanteissa. Air Link temppelit tarjoavat turvallisen ja mukavan pysyessä mahdollisimman kevyt.

Ominaisuudet:

Panoraama: Leveä linssin pinta laaja näkökenttä.

3D Fit Nose: Special wingtips ovat säädettävissä joka suuntaan niin, että lasit voidaan sovittaa kaikenlaisiin nenän muodon ja varmistaa lyömätön hold kaikissa olosuhteissa.

Koko Ilmanvaihto: hiilihapotettujen rakenne, joka mahdollistaa täydellisen ilmankierto välttämiseksi sumussa.

Grip Tech: joustava teriä kiinni temppeleitä maksimaalisen pitoon ja mukavuutta.

Edessä Ilmanvaihto: Natural edessä ilmavirtauksen takia linssin muodon tai asennusrakenteeseen

Air Link Temple järjestelmä: iskuja vaimentava elastomeerisisäkkeen lopussa temppeleitä lisää mukavuutta ja keveyttä

Asian Fit: ergonomian runko on sovitettu Aasian kasvojen muotoja.

Base 6

RX Clip: Julbo tarjoaa reseptiä leike. RX Clip Mukautuva eri aurinkolasien kehyksiä, irrotettava tarvittaessa.

Optinen clip: Ihanteellinen niille, jotka vaativat optista korjausta eivätkä halua käyttää piilolinssejä, voidaan poistaa tarvittaessa.

Tekniset tiedot:

Paino: 26g


Julbo Aero Sunglasses on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Aurinkolasittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Juoksuvarusteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Julbo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Julbo Aero Sunglasses

Linssityyppi
Väri
Sukupuoli
Ikä
Suoja-aste

Asiakasarvostelut ja kysymykset (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvät lasit

-

Lasit, joissa on hyvät valokromaattiset linssit, edulliseen hintaan, koska ne sallivat optisten pidikkeiden käytön näköongelmista kärsiville. Hyvä suoja auringolta ja mukava erilaisille urheilulajeille. Suositellaan

Julbo aero

-

Erittäin hyvät lasit polkujuoksulle. Testasin sen heti ja tiedot vahvistettiin, ei sumuutumista, vaaleat / tummat kohdat ovat täysin tasapainossa. Joka pennin arvoinen.

Erittäin hyvät urheilulasit

-

Erittäin hyvät lasit hiihtämään. Heti testattu ja vahvistettu, ettei sumua muodostu ja lasi mahdollistaa täydellisen sopeutumisen kirkkauden vaihteluun, jolloin helpotus näkyy hyvin.

Erittäin tyytyväinen

-

Erittäin kevyt, mukava ja riittävän leveä maastopyöräilyyn ja polkuajoon. Lasipuoli, ei todellakaan ole huono kirkkauden muutoksessa.

Upeat lasit juoksemiseen

-

Erittäin hyvä ilmanvaihto ja kevyt. Älä tummenna näkymääsi liikaa, UV-lohko sopii vain.

Julbo aero

-

Erinomaiset lasit pyöräilyyn. Erittäin hyvin tuuletettu. Linssit sopivat hyvin metsässä tai ulkona ajamiseen. Erinomainen hankinta omalta osaltaan!

Erittäin tyytyväinen

-

Näkökenttä on erittäin selkeä, yöllä ei ole ongelmia. Suositellaan

Erittäin tyytyväinen

-

Näkökenttä on erittäin selkeä, yöllä ei ole ongelmia. Suositellaan

Upea hankinta

-

Upeat lasit, ei pisara pahoillani. Ne eivät sumua, ne sopivat täydellisesti eikä tunnu siltä, että ne olisivat pukeutuneet heihin.

Oston arvostus

-

Kevyet lasit ja loistava visio, olen käyttänyt niitä vuoristo- ja maastopyörällä, ja olen erittäin tyytyväinen, minun on myös kommentoitava, että hinta, jota he maksavat, maksavat laatua ja laatua on kallista

Tykkäsi

-

tykkäsi

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up