up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma

Joma Triathlon

plus
  • Play videoJoma Triathlon
  • Joma Triathlon

Joma Triathlon

Tuotekuvaus Joma Triathlon

Pyöreä kaulus, joka on valmistettu kokonaan saumojen avulla. Kovuus ja sen tiukka muotoilu antavat selän takana olevan vetoketjun. Sisältää huopakotelon haaran alueelle suojaamaan alhaisia ​​lämpötiloja vastaan.

Tekniset tiedot:

Sävellys:

Elastaani 18%

Polyamidi 82%


Suunnitteletko Joma Triathlon:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi runnerinn:n, juoksu ja triatlonkaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 59.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! runnerinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Joma-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla juoksu ja triatlon tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Joma Triathlon

Hihatyypit
Väri
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote

-

Erinomainen vastine rahalle, se istuu tiukasti ja halaa ihoa täydellisesti Se sallii kaikenlaisen liikkumisen. Erinomainen materiaalin laatu.

Melko mukava

-

Erittäin hyvä istuvuus ja melko mukava, ainoa haittapuoli on se, että säämiskän ja puvun ero on käytetty kangas. Muuten 10.

Arvostelu

-

Sopii hyvin ja suunniteltu hyvin hintaan!

-

Tuote on asennettu täydellisesti minuun .. (L, 1,75 cm ja 80 kg) hyvälaatuinen, se näyttää erittäin hyvältä, .. Pidän siitä.

Hinta / laatu

-

Kevyt mukava ja hyvä suorituskyky kolmella urheilulajilla, suosittelen, jos etsit hintaa / laatua

Oikein hyvä!

-

Hyvää vastinetta rahalle. Istuva koko, M 180 cm ja 78 kg. mutta erittäin joustava Vian lisäämiseksi, säämiskä on melkein todistus, pitkät pyöräretket tekevät siitä epämukavan lopussa.

Laatu edulliseen hintaan

-

Säämiskä hieman ohut, mutta näyttää hansikkaalta. Sinun täytyy nähdä kuluminen sillä on, mutta olen toistanut oston. 180 cm ja 72 kg. Koko M.

Hyvä tuote

-

Se vastaa tarkalleen sitä, mitä tarjouksessa esitetään.

Hyvä tuote

-

Laatu erittäin hyvä hinta, sopii täydellisesti on mukava, kuivuu nopeasti. Siinä on muutama haittapuoli, siinä olisi oltava jonkin verran taskua takana ja tyyny on kangaspala, jolla on minimaalinen iskunvaimennus, muuten hieno.

Sopii hyvin

-

sopii hyvin (180cm, raskas) L-kokoiseksi. tarkistaa, miten se on, kun se märkää ...

Joma-kehon hihaton triathlon

-

Onko tällä tuotteella zip? jos on, missä

asiantuntijamme vastaavat

Hei, vetoketju on tuotteen takana.

Terveiset.

Erinomainen tuote

-

laatu kangas ja erittäin mukava muotoilu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up