up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu flecha

JeansTrack

kiipeily

kiipeily

maastopyörän vaatteet

maastopyörän vaatteet

kaupunkipyöräilyvaatteet

kaupunkipyöräilyvaatteet

Osastot

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

KAIKKI( JeansTrack )

JeansTrack

JeansTrack, vaatemerkki ihmisille, jotka rakastavat sekä vuoriurheilua että farkkuja.
Miksi luopua farkuista harjoitellessasi urheilua, jos ne ovat suosikkivaatteemme? Miksi et nauti vapaa-ajan vaatteista missään tilanteessa? Miksi et omistaisi farkkuja, joita voidaan käyttää sekä urheilun harjoittamiseen että muuhun käyttöön?

JeansTrack ei ole vain urheilullinen, denimvaatetus, se on elämäntapa, jossa intohimo luontoon, vuorille, muotiin ja tyyliin ovat jokapäiväisen elämämme taustalla oleva voima. Tuotemerkin tehtävänä on yhdistää urheilumaailma rentoon / kaupunkimuotiin tuottamalla urheiluvälineitä, jotka vastaavat urheiluvaatteiden teknisiä ominaisuuksia, ominaisuuksia ja suorituskykyä, mutta tekevät siitä farkkuhaaran. Hengittävyys, kimmoisuus, keveys, kestävyys ja urheilun harjoittamiseen vaadittava mukavuus ovat vaatteidemme olennaiset ominaisuudet. Tähän lisätään innovatiivisia pintoja, jotka eroavat samanlaisista vaatteista. JeansTrack-tuotteet eivät rajoitu vain urheilukenttiin, mutta niitä voi käyttää milloin tahansa, kun käyttäjä haluaa nauttia uudesta toiminnasta antamatta täysin urheilullista kuvaa. Tämä on tuotteidemme suuri etu.

clouse menu Sulje