`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Inov8

Inov8 Parkclaw 275 Wide

Inov8 Parkclaw 275 Wide

  • Inov8 Parkclaw 275 Wide
  • Inov8 Parkclaw 275 Wide
  • Inov8 Parkclaw 275 Wide

Inov8 Parkclaw 275 Wide

Tuotekuvaus Inov8 Parkclaw 275 Wide

PARKCLAW 275 GTX miesten juoksukenkä pitää jalkasi kuivana ja mukavana tien päällä reittien ajotilanteissa. Tämä monipuolinen kenkä sopii erinomaisesti juoksijoille, jotka haluavat kulkea polkuja ja polkuja tai jotka haluavat tehdä siirtymisen maanteiltä reittiä juoksemaan. Se toimii erinomaisesti molemmissa maastoissa ja siinä on aggressiivinen ulkopohja paremman otteen saavuttamiseksi. GORE® Invisible Fit -teknologian hyödyntäminen, jossa on GORE TEX® -kalvo, takaa, että PARKCLAW ™ 275 GTX pysyy vedenpitävässä tilassa.

Ominaisuudet:

Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä: Pysy suojassa GORE Invisible Fit -teknologialla, GORE TEX -kalvo kiinnitetään suoraan yläosaan, eliminoimalla ryppyjä ja taittumista, jolloin painepisteet ja läpipainopakkaukset pienenevät merkittävästi ja liikkumisvapaus ja joustavuus lisääntyvät.

Erittäin sileä ja pehmustettu ratsastus: Suorita vaivattomasti mihin tahansa tienolosuhteet uusiin Powerflow + -vastuksiin. Powerflow + tuottaa 10% paremman iskunvaimennuksen ja 25% parempi energiankulutus kuin tavalliset välipohjat.

Monipuolinen kahva: Hieman aggressiivisempi, trail-tyyliin kuuluva tappirakenne verrattuna tiekohtaiseen kengään, mutta pylväiden laaja pinta-ala varmistaa sen, että se tuntuu sileältä, kun se kulkee tien päällä.

Hanki enemmän tukea: Ulkopalkkisormus kiertyy kengän takaosan ympäri ja antaa tukea kantapäässä. Tämän ylimääräisen pidon ylläpitäminen auttaa tukemaan jalkojen vakautta ja auttaa väsyneitä juoksijoita ylläpitämään parempaa kävelyä.

Lisääntynyt kestävyys: Ominaisuuksia suojaavampia, kestäviä ylempiä materiaaleja, jotka soveltuvat parhaiten rekkakuorien ja ympäristöjen käsittelyyn.

Vedenkestävä

Mistä tiestä reittiin

Monipuolinen

Tekniset tiedot:

Sovita: vakio

Pudota: 8mm

Jalkatuki: 6mm POWER FOOTBED

Lug syvyys: 4mm

Välipohja: POWER FLOW +

Välipohja Stack: Heel 24.5mm / Pohjalla 16.5mm

Varsi: DFB

Sole Compound: TRI C

Tuotteen paino: 275g / 9.625oz


Osta nyt Inov8 Parkclaw 275 Wide niinkin edulliseen hintaan kuin 112.95 $. Inov8:n valmistama Parkclaw 275 Wide:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. runnerinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille juoksu & triatlontuotteille. Tarkastele kaikkia Naisten kengät-osastomme Sneakers:a.

Ominaisuudet Inov8 Parkclaw 275 Wide

Askellus
Drop
Läpäisemättömyys
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje