up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

GU

GU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade

plus
  • Play videoGU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade
  • GU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade

GU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade

Tuotekuvaus GU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade

Luotu vaativiin koulutus ja kilpailu, GU Roctane Energy Gel erottuu alkuperäisestä GU Energy Gel enemmän natriumia, elektrolyytti, joka auttaa nesteytys ja vielä haaraketjuisia aminohappoja (leusiini, valiini ja isoleusiini), jotka vähentävät henkistä väsymystä ja pieneneminen lihasvaurio kuin meidän alkuperäinen GU Energy Gel.

Aminohappo beta alaniini auttaa edistämään muodostumista lihakseen puskurin karnosiinin, kun taas ornitiini-alfa ketoglutaraattiin auttaa edistää lihasten korjaus. 100 kalori paketit sisältävät hiilihydraatteja (maltodekstriini ja fruktoosi), jotka käyttävät muita kuin kilpailevia reittejä auttaa maksimoimaan hiilihydraattien imeytymistä ja käyttöaste samalla vähenee mahan kärsimystä.


Haluatko lisää juoksu & triatlon tuotteita GU:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu & triatlontuotteita, kuten GU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade. Tällä hetkellä GU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu & triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet GU Roctane Ultra Endurance 24 Units Lemonade

Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up