`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Gu

Gu Chews Blueberry Pomegranate Box 18 Units

  • Gu Chews Blueberry Pomegranate Box 18 Units
  • Gu Chews Blueberry Pomegranate Box 18 Units

Gu Chews Blueberry Pomegranate Box 18 Units

Tuotekuvaus Gu Chews Blueberry Pomegranate Box 18 Units

Ominaisuudet:

Päivittäiseen harjoitteluun ja kilpailuun perustuva GU Energy Gel pakkaa energiankestävät kalorit kannettavassa paketissa, joka auttaa ylläpitämään kestoltaan tai aktiivisuutena tarvittavia energiankysymyksiä. 100 kaloripaketti sisältää hiilihydraatteja (maltodekstriiniä ja fruktoosia), jotka käyttävät muita kuin kilpailevia reittejä auttamaan maksimoimaan hiilihydraattien imeytymistä (leusiini, valiini, isoleusiini) voivat vähentää henkistä väsymystä ja vähentää lihasten vaurioita. ELECTROLYTES Säilytä vesitasapainoa ja vähentää lihasten vajaatoimintaa. auttaa optimaalisessa hydrauksessa. CARBOHYDRATES Tarjoa käyttövalmis energia ja viivästyttää bonking säästämällä glykogeenia. AMINO ACIDS Vähentää henkistä väsymistä ja vähentää lihasten vaurioita. COFFEINE Parantaa suorituskykyä lisäämällä keskittymistä ja keskittymiskykyä ja vähentämällä havaittuja ponnistuksia harjoittelun aikana. Käytä yhtä pakettia 5 minuuttia ennen ja yksi paketti 45 minuutin välein aktiviteetin aikana vorite GU Hydration Drink tai vesi optimaaliseen imeytymiseen.Kaikki Urheilulisät kategorian juoksu & triatlon tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. runnerinn:sta löydät täyden Gu-kokoelman Terveys ja ravinto tuotteita. Gu:n Chews Blueberry Pomegranate Box 18 Units:een hinta on 57.49 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Gu Chews Blueberry Pomegranate Box 18 Units

Muoto
Tuotetyyppi
Urheilulisät
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje