up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Valitse ulkoilukello

Kello on keksitty pitämään yllä säännöllistä edistymistä ihmisten toimista huolimatta. Se tekee ajasta mukavan nähdä. Se on myös muotituote miehille ja naisille. Naisten ja miesten kellojen parhaat tuotemerkit ovat Garmin , Suunto , Polar , Luminox , Withings .

Älykello

Älykello on kannettava tietokone kellon muodossa. Modernisoitu älykello tekee suljetun kosketusnäytön jokapäiväiseen käyttöön. Siinä on myös siihen liittyvä älypuhelinsovellus, joka esittelee valvontaa ja telemetriaa varten. Se tarjoaa ajanoton lisäksi monia muita ominaisuuksia, kuten sykkeen tarkkailun, liikkeen seuraamisen ja muistiinpanojen antamisen päivän aikana. Se on yksi parhaista miesten kelloista.

Garmin Watch

Garmin kello on Garminin tuottama urheilukello. Garmin kellot on suunniteltu mittaamaan tarkasti intervalli, nopeus, syke, aika, korkeus ja liike. Kaikki nämä ominaisuudet ovat merkittäviä pelaajille käytännössä. Se löytyy myös miesten parhaista kelloista.

Vinkkejä ulkoilukellon valitsemiseen

1. Ennen kuin haluat ostaa kellon, mieti tarkkaan, missä haluat käyttää sitä.
2. Vedenkestävä kello on täydellinen ulkokäyttöön.
3. Toinen ratkaiseva tekijä on ilmasto, jossa sitä käytetään.
4. On tärkeää saada tietoa paremmista tuotemerkeistä kaikissa hintapisteissä.
5. Osta valtuutetulta jälleenmyyjältä.


clouse menu Sulje