up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Garmin

Garmin Large Tube Mount For Virb X & Virb XE

plus
  • Play videoGarmin Large Tube Mount For Virb X & Virb XE
  • Garmin Large Tube Mount For Virb X & Virb XE

Garmin Large Tube Mount For Virb X & Virb XE

Tuotekuvaus Garmin Large Tube Mount For Virb X & Virb XE

Ikuista koko seikkailu tällä suuri putki liittää se turvaa VIRB X tai VIRB XE pyöräsi tai muu suuri putki urheiluvälineitä. Suojaa laite vuorella käyttäen lisää. Säädettävät aseiden joustavuutta saada oikean kuvan.


Mount voidaan käyttää suurten putkien 0,75 tuumaa 1,5 tuumaa (19 mm 38 mm), mukaan lukien ohjaustanko, Satulatolpat, turvakaaret, haulikko tynnyriä ja lisää.


Hyödy nyt Garmin Large Tube Mount For Virb X & Virb XE tarjouksistamme. juoksu & triatlon verkkokaupastamme, runnerinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden juoksu & triatlon varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin juoksu & triatlon kategorioihin ja löydä suosittuja Garmin-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Garmin Large Tube Mount For Virb X & Virb XE

Valon asema
Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up