`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45
 • Garmin Forerunner 45

Garmin Forerunner 45

Tuotekuvaus Garmin Forerunner 45

Forerunner 45 on älykello, jonka Garmin on luonut hallitsemaan kehosi toimintaa. Sen näyttö on tehty vahvistetusta auringonvalossa luettavasta lasista, pikselimuistilla. Viiden painikkeen avulla voit hallita koko käyttöliittymää yhdellä painalluksella. Se on yhteensopiva iPhonen ja Androidin kanssa.

Niitä indikaattoreita, joita voit hallita urheilukellon käyttämistä, ovat mm. Syke, etäisyys, välit. Jos haluat luoda harjoitussuunnitelmia, voit luoda ne helposti Garmin Coach -sovelluksesta. Kokoonpanossaan voit tallentaa jopa 200 tuntia tietoja toiminnoista. Voit myös linkittää laitteen älypuhelimeesi ja tällä tavalla voit lukea tekstiviestejä ja saapuvia puheluita. Voit myös hallita älypuhelimellasi toistamaa musiikkia.

Hätätilanteessa voit hyödyntää laitteeseen rakennettuja suojausominaisuuksia, jotka lähettävät sijaintisi lähimmille yhteyshenkilöillesi. Akun suorituskyky on 7 päivää älykkäässä tilassa ja älykäs tilassa 13 tuntia.

GPS-juoksukello Garmin Coach -harjoitteluohjelman tuella
Helppokäyttöinen juoksikello tarkkailee sykettä ranteessa1, ja siinä on GPS seurata tahdiasi, etäisyyttä, aikavälejä ja muuta
Toimii ilmaisten Garmin Coach -sovellusten mukautuvien harjoitussuunnitelmien avulla, jotka tuovat asiantuntevan, henkilökohtaisen valmennuksen suoraan ranteeseesi
Yhdistettyihin ominaisuuksiin2 kuuluvat älykkäät ilmoitukset saapuvista teksteistä ja puheluista, automaattiset lataukset Garmin Connect ™ -yhteisöyhteisöemme, live-seuranta ja puhelimella soitetun musiikin hallintalaitteet
Turvallisuus- ja seurantaominaisuuksiin kuuluu tapahtumien havaitseminen (valittujen toimintojen aikana) ja apu, jotka molemmat lähettävät reaaliaikaisen sijaintisi hätäyhteyshenkilöille2
Urheilusovellukset juoksemiseen, pyöräilyyn, sisäradalla, juoksumatolla, ellipsi-, sydän-, jooga- ja muihin
Akun kesto: jopa 7 päivää älykellotilassa; 13 tuntia GPS-tilassa
Kun niputat kengät ja olet valmis juoksemaan, varmista, että sinulla on työhösi oikea työkalu. Forerunner 45 on GPS-juoksukello, joka sisältää kaikki tarvitsemasi juoksuominaisuudet tyylikkäässä, kevyessä älykellossa, jota haluat käyttää koko päivän ja yön.
Suorita sydämesi ulos:
Tämä helppokäyttöinen juoksukello sopii päivittäin juoksemiseen, harjoitteluun ja jopa tulevalle 10 kt: lle, josta puhut. Sisäänrakennettu GPS-kappaleita, joissa juokset, ja antaa sinulle tarkat tilastotiedot, mukaan lukien etäisyys, vauhti ja aikavälit. Sen intuitiivisen painikerajapinnan ansiosta hikiset kädet voivat helposti merkitä kierroksen tai keskeyttää ajastimen. Forerunner 45 tarkkailee myös sykettä ranteessa, päivällä ja yöllä1.
Varmista Garmin Coachin kanssa:
Olitpa kokenut juoksija tai vain nousemassa sohvalta, kaikki voivat käyttää vähän ohjausta. Siksi Forerunner 45 on yhteensopiva Garmin Coachin mukautuvien harjoitussuunnitelmien kanssa. Nämä suunnitelmat sisältävät asiantuntijavalmentajien opastusta ja ilmaisia harjoittelusuunnitelmia, jotka mukautuvat sinuun ja tavoitteisiisi. Se on järkevä tapa päästä maaliin. Osana harjoitussuunnitelmaasi se voi jopa auttaa sinua ennustamaan kilpailuaikasi, ja harjoitukset synkronoituvat suoraan kellosi mukaan.
Pysy ajan tasalla:
Turvallisuus- ja seurantaominaisuuksien avulla on helppo jakaa sijaintisi valittujen yhteyshenkilöiden kanssa, jos tarvitset apua - manuaalisesti tai automaattisesti sisäänrakennetun tapahtumien havaitsemisen2 kanssa. Erilaisia kytkettyjä ominaisuuksia pitää sinut yhteyden muuhun maailmaan ajon aikana ja välillä. Saat ranteesi älykkäät ilmoitukset tulevista tekstiviesteistä ja puheluista. Kun pariliitos on yhteensopiva älypuhelimen kanssa, Forerunner 45 lataa suoritustiedot automaattisesti Garmin Connect -kuntoyhteisöön. Siinä on jopa käteviä säätimiä puhelimella toistettavalle musiikille, joten voit ohittaa kappaleet menettämättä lyöntiä.
Tehtävää on vielä:
Kymmenellä aktiviteettiprofiililla on aina tapa vangita hiki-pääomansi, vaikka et tunteisikaan juoksemista. Forerunner 45 voi tallentaa pyrkimyksesi pyöräilyharjoituksen aikana, juoksumatolla, sisäradalla ja elliptisenä - ja samalla kun suoritat sydän-, jooga- ja muuta.
Matkalla hyvinvointiin:
Forerunner 45 GPS -kello tarjoaa laajan toiminnan ja hyvinvoinnin seurannan. Käytä sitä 24/7, jotta voit seurata päivittäisiä askeleita, etäisyyttä, poltettuja kaloreita ja jopa nukkua¹. Tämä älykellossa on myös koko päivän stressin seuranta hyvinvoinnin seuraamiseksi päivän aikana. Jos stressitasosi alkaa nousta, käytä rentouttavaa hengitysajastinta muutaman minuutin ajan opastetulle hengitykselle, joka voi auttaa rauhoittamaan mieltäsi ja kehoasi. Kehosi energian optimoimiseksi Body Battery ™ -tarkkailu käyttää kerättyjä tietoja energiavarannon mittaamiseen milloin tahansa, joten voit suunnitella päiväsi optimoimaan aktiivisuuden ja lepoajan.
Jaa ja kilpaile:
Toimintojen synkronointi Garmin Connect -palvelun kanssa on muutakin kuin vain tietojen tallentamista. Garmin Connect on kukoistava verkkoyhteisö, jossa liikkeellä olevat ihmiset voivat yhdistää ja kilpailla liittymällä haasteisiin, rohkaistakseen toistensa menestyksiin ja jopa jakamalla voitonsa sosiaalisen median kautta. Garmin Connect on ilmainen ja saatavilla verkossa tai älypuhelimellasi.
Antaa lausunto:
Ilmaise persoonallisuuttasi mukauttamalla Forerunner 45. Se on yhteensopiva Connect IQ ™ -kaupan ilmaisten kellotaulujen kanssa. Valitse tuhansista ladattavista kellotauluista tai luo mukautettuja kellotaulu omien valokuvien perusteella.
Tekniset tiedot:
yleinen:
Objektiivin materiaali: Kemiallisesti vahvistettu lasi
Hihnan materiaali: silikoni
Fyysinen koko: Kyllä
42 x 42 x 11,4 mm
Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 129 197 mm
Näytön koko: halkaisija 1,04´´ (26,3 mm)
Näytön resoluutio: 208 x 208 kuvapistettä
Näytön tyyppi: Auringonvalossa näkyvä, transflektiivinen muisti pikseleinä (MIP)
Paino:
36 g
Akun kesto: Älykellotila: Jopa 7 päivää; GPS-tila: Jopa 13 tuntia
Vesiluokitus: 5 pankkiautomaatti
Värinäyttö: Kyllä
Muisti / historia: 200 tuntia toimintaa koskevia tietoja
Kellon ominaisuudet:
Aika / päivämäärä: Kyllä
GPS-ajan synkronointi: Kyllä
Automaattinen kesäaika: Kyllä
Herätyskello: Kyllä
Ajastin: Kyllä
Sekuntikello: Kyllä
anturit:
GPS: Kyllä
GLONASS: Kyllä
Galileo: Kyllä
Garmin Elevate ™ -ranteen sykemittari: Kyllä
Kiihtyvyysanturi: Kyllä
Päivittäiset älykkäät ominaisuudet:
Yhteydet: Kyllä
Yhdistä IQ ™ (ladattavat kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset): Kyllä (vain kellonajat)
Älykkäät ilmoitukset: Kyllä
Kalenteri: Kyllä
Sää: Kyllä
Ohjaa älypuhelimien musiikkia: Kyllä
Etsi puhelimesi: Kyllä
Etsi kelloni: Kyllä
Älypuhelimen yhteensopivuus: iPhone®, Android ™
Yhteensopiva Garmin Connect ™ Mobilen kanssa:
Turvallisuus- ja seurantaominaisuudet:
Tapahtumien havaitseminen valittujen toimintojen aikana: Kyllä (vaaditaan älypuhelin)
Apu: Kyllä (tarvitaan älypuhelin)
LiveTrack: Kyllä
Toiminnan seurantaominaisuudet:
Askellaskuri:
Siirrä palkki (näkyy laitteessa jonkin aikaa, kun laite on ollut käyttämätön; kävele muutama minuutti sen nollaamiseksi): Kyllä
Automaattinen tavoite (oppii aktiviteettitasosi ja määrittää päivittäisen askeleen tavoitteen): Kyllä
Unen valvonta (seuraa kokonaista unta ja liikettä tai rauhallista unta): Kyllä
Poltetut kalorit: Kyllä
Kuljettu matka: Kyllä
Voimakkuuden minuutit: Kyllä
TrueUp ™: Kyllä
Move IQ ™: Kyllä
Kuntoikä: Kyllä (sovelluksessa)
Body Battery ™ -monitori: Kyllä
Koko päivän stressiseuranta: Kyllä
Kuntosali / kuntosali:
Käytettävissä olevat kuntosalin aktiviteettiprofiilit: sydän- ja ellipsiharjoittelu, portaiden askelminen, jooga voidaan lisätä sovelluksen kautta
Koulutus-, suunnittelu- ja analysointiominaisuudet:
GPS-nopeus ja -etäisyys: Kyllä
Muokattavat näytöt: Kyllä
Muokattavat aktiviteettiprofiilit:
Auto Pause®: Kyllä
Väliharjoittelu: Kyllä
Edistyneet harjoitukset: Kyllä
Ladattavat koulutussuunnitelmat: Kyllä
Auto Lap®: Kyllä
Manuaalinen kierros: Kyllä
VO2 max: Kyllä
Äänikehotteet: Kyllä
Kosketa ja / tai nappilukko: Kyllä
Toimintahistoria vahtimella: Kyllä
Physio TrueUp: Kyllä
Sykeominaisuudet:
HR-alueet: Kyllä
HR-hälytykset: Kyllä
HR-kalorit: Kyllä
HR-lähetys (lähettää HR-tietoja ANT + ™: n kautta pariksi muodostettuihin laitteisiin): Kyllä
Juoksuominaisuudet:
Käytettävissä olevat juoksuprofiilit: Juoksu, Juoksumatto Juoksu. Indoor Track Running voidaan lisätä sovelluksen kautta
GPS-pohjainen etäisyys, aika ja vauhti: Kyllä
Poljinnopeus (tarjoaa reaaliaikaisen askelmäärän minuutissa): Kyllä
Suorita harjoituksia: Kyllä
Jalkapallo kykenevä: Kyllä
Pyöräilyominaisuudet:
Käytettävissä olevat pyöräilyprofiilit: Pyöräily, sisäpyöräily voidaan lisätä sovelluksen kautta
Aika- / etäisyyshälytykset (laukaisevat hälytyksen saavuttaessasi tavoitteen): Kyllä
Nopeus- ja poljinnopeusanturin tuki (anturilla): Kyllä
Yhteydet:
Älypuhelimen yhteensopivuus: iPhone®, Android ™
Laatikossa:
Edelläkävijä 45
Lataus / datakaapeli
Dokumentointi


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi juoksu & triatlon verkkokaupastamme. Osta Garmin Forerunner 45 alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin juoksu & triatlon tuotteisiin Elektroniikka ja täydennä varusteitasi runnerinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Garmin Forerunner 45

Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (32)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Garmin edelläkävijä 45

-

Tuote täsmälleen kuten esityksessä. Erittäin nopea toimitus. Erinomainen vastine rahalle.

Paras tuote garmin-sarjassa aloittelijoille

-

Niille, jotka ovat kilpailussa uusia, FR45 on erinomainen valinta ottaen huomioon hinta ja sen ominaisuudet.

Garmin esirunko 45

-

Erinomainen hinta-laatusuhde, erinomainen hankinta niille, jotka eivät halua kuluttaa paljon.

Garmin edelläkävijä 45

-

Hyvä tuote ja nopea toimitus. He paranevat

Garmin

-

Tuote on vaatimusten mukainen. Toimitetaan ajallaan, ei mitään huomautettavaa. Suosittelen tätä sivua.

Hyvä

-

Kello on erinomainen

Täydellinen

-

Odottaa vielä 2 päivää odotettua enemmän. Kevyt, suorittaa toiminnot toistaiseksi, mahdollisuus vaihtaa näyttöä, suhteellisen helppo käsitellä.

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin tyytyväinen tähän kellonaikaan toimitettuun kelloon. Mukava muotoilu ja erittäin käytännölliset toiminnot juoksemiseen (vauhti, keskiarvo, sydän, pöydät .....)

Täydellinen

-

Katso pieniä nukkeja. Suurten toiminnot alhaisella alueella. Erittäin hyvä hinta

Multisport

-

Onko siitä hyötyä triatlonissa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä tuote on Forerunner-malli. Tämän kellon suositeltu käyttö on käynnissä.
Terveiset.

Erittäin tyytyväinen kauppaan.

-

Olin aina epävarma etsiessään Garminia Googlesta, koska tämän juoksumaton hinta näytti huomattavasti alhaisemmalla hinnalla kuin Brasiliassa, joten ostin sen, tuote on Garmin, jota ei tarvitse esitellä, ja toimituksen suhteen se oli erittäin nopea, vaikka 15 päivää postitoimistossa, tilaukseni toimitettiin kaksikymmentäkaksi päivää oston jälkeen ja mikä parasta, minua ei verotettu. Hyvin tyytyväinen.

Edelläkävijä 45

-

Saapui kun sen olisi pitänyt tehdä ... erinomainen kello ja noin 20 puntaa halvempaa kuin löysin mistään muualta.

Garmin edelläkävijä 45

-

Kaikki sanovat, että toimitus oli nopeaa. Odotan edelleen minun. Tilaus annettu 18. joulukuuta 2019. Oletan, että he kaikki käyttivät DHL: tä eikä postia. Toivon vain saavani minun. Ollut nyt 6 viikkoa

Kysymys

-

Tilasin yhden näistä ja sanoin, että ne toimittavat päivien välillä: 24/01 - 27/01 ja jopa tänään

Mauvais

-

Je n´ai pas reçu mon colis ja palvelun asiakas ei kerpond pas. Huomio ! arnaque

Garmin fr45

-

Täydellisesti, se on edullinen keskikokoinen kello, se suorittaa toimintansa täydellisesti.

Erittäin hyvä tuote

-

Erinomainen GPS-kello, helppo käyttää ja erittäin tarkka. Ostin sen hyvällä hinnalla.

Forerunner 45 katsella

-

Koska sivustoa koskevilla foorumeilla oli kielteisiä mielipiteitä, olin huolestunut siitä, että en nähnyt tilaustani saapuvan (toimitus suunniteltu 9. joulukuuta ja vastaanotettu 18. joulukuuta). Mutta täysin tyytyväinen tuotteeseen. Täyttää tilauksen, moitteettomassa kunnossa ja huoleton. Helppo käyttää. Erittäin kilpailukykyinen hinta. Tyytyväinen ostoni

Tyytyväinen kellosta

-

Erittäin kilpailukykyinen kello segmentissään korostaakseen akun kestoa. Hieman pieni pallo muihin verrattuna. Täydellinen toimituspalvelu.

Garmin katsella

-

Kaikki täydellinen erittäin nopea hyvä tuote

Hyvä juoksukello aloittelijoille

-

Hyvä juoksukello aloittelijalle, helppo käyttää. Valmennusohjelma on mahdollista valita luettelosta. Kelloa voidaan käyttää kaukosäätimenä älypuhelimella soitetun musiikin ohjaamiseen. Pieni pahoittelee: näytöltä puuttuu kontrasti ja kirkkaus. Ei integroitua korkeusmittaria.

Edelläkävijä 45

-

Upea tuote, erittäin nopea toimitus, erittäin suositeltava.

Erittäin hyvä hankinta!

-

Rakastan Garmin-tuotteita ja erityisesti tämä on erittäin kattava!

Täydellinen

-

Kello saapui ajoissa jouluksi Ranskan lakkoista huolimatta. Erittäin hyvin pakattu tuote täyttää odotuksemme täydellisesti.

Huomaamaton ja käytännöllinen

-

Annoin sen aviomiehelleni jouluksi ja hän on iloinen, se ei ole mikään tyylikäs kuin monet tyylikellot ja on mukava. Hän on ilahtunut lahjasta.

Garmin edelläkävijä 45

-

Hyvä tuote, ostin sen 11-vuotiaalle pojalle ja se sopii täydellisesti pieniin nukkeihin. Yleensä, jos etsit tuotetta kouluttamiseen ja ajamiseen ja se on myös huomaamaton, tämä on kello. Täyttää odotukset täydellisesti.

Nopea toimitus, hieno tuote

-

Kello saapui ajoissa, toimii täydellisesti, erittäin hyvä hinta. Olen tyytyväinen palveluun

Edelläkävijä 45

-

Helppokäyttöinen, kaikki tarvitsemasi toiminnot edulliseen hintaan. Yksinkertaisesti hyvä ostaa.

Hyvä tuote, erittäin hyvä hinta

-

Hyvä tuote, erittäin hyvä hinta, nopea toimitus

Upea kello, loistava hinta!

-

Kellosta: Erittäin hyvä kello, jossa on enemmän toimintoja, joita todella tarvitsen. Se saapui täydellisessä kunnossa ja toimii hienosti. Tietoja verkkosivustosta: Erinomainen hinta, tuote saapui ajoissa. Olen jo suositellut tätä verkkosivustoa ystävilleni ja aion käyttää sitä tulevaisuudessa.

Fantastico

-

Erinomainen hinta. Erittäin käytännöllinen ja intuitiivinen kello. Erittäin huomaamaton (on pieni verrattuna tuotemerkin muihin malleihin).

Tietoja tuotteesta

-

erittäin hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje