`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Garmin

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music
 • Garmin Forerunner 245 Music

Garmin Forerunner 245 Music

Tuotekuvaus Garmin Forerunner 245 Music

Forerunner 245 Musiikin esitystoiminnot ja yhteensovittaminen . Laajenna, ota yhteyttä tärkeimpiin asioihin, ota yhteyttä henkilökohtaisiin palveluihin. Otros.

Yhdistäminen IQ, personaliza el dispositivo, agregando aplicaciones, widgetit y campos de datos . Cada día, se están desarrollando aplicaciones que engedélyen mayor funcionabilidad del equipamiento tecnológico. Suuri kapasiteettikapasiteetti 500 kappaleen kapasiteettia, yhteensopivuus laitteiden kanssa. Laajenna sunges de sènène de entrénamiento pueden sincronizarse directamente con el reloj.

Itse asiassa, kun se on itsestään selvä, kun se on voimassa 7 päivää, kun se on GPS-yhteensopiva . Mediante la vinculación coné teléfono móvil, des an la comodidad de tu muñeca podrás revisar los mensajes de texto, novedades en las redes sociales, visualizar correos elektrónicos.

GPS-älykello, jossa on musiikkia ja kehittyneet koulutusominaisuudet

Synkronoi musiikin suoratoistopalvelut, kuten Spotify® ja Deezer, jotta voit helposti tallentaa ja toistaa suosikkikappaleesi heti kelloasi

Arvioi harjoittelutilanne osoittamaan, hyötyisitkö toista istuntoa tällä viikolla tai olisit ylittänyt sen ja tarvitset lepopäivän; tarjoaa lisätoimintojen seurannan ominaisuuksia

Hanki Garmin Coachilta ilmaisia adaptiivisia koulutussuunnitelmia tai luo omia harjoituksia Garmin Connect ™ -verkkosivustolla

Tarjoaa kehittynyttä dynamiikkaa2, mukaan lukien maadoituskontaktin tasapaino, askelman pituus, pystysuhde ja enemmän

Turvallisuus- ja seurantatoiminnot3, kuten vaaratilanteiden havaitseminen, helpottavat sijaintisi jakamista

Connect IQ ™ -myymälästäsi voit muokata ilmaisia katselupintoja, sovelluksia ja muuta

Akun kesto: jopa 7 päivää smartwatch-tilassa; jopa 6 tuntia GPS-tilassa musiikin kanssa

Teet käynnissä. Forerunner 245 Music tekee ajattelun. Se saa jopa tuntemaan sinut, kilometrin kuluttua mailista ja kappaleen jälkeen. Tällä GPS-älykellolla on tallennus suosikkisävelmiäsi varten, joten voit jatkaa siirtymistä musiikkiin ilman, että tarvitset puhelinta. Se seuraa myös tilastojasi, murtaa numerot ja saa tietää kaiken suorituskyvystä, juoksevasta lomakkeesta, harjoitteluhistoriastasi ja jopa tavoitteista. Kaikki mitä sinun tarvitsee keskittyä, on asettaa yksi jalka toisen eteen.

Anna musiikin soida:

Jos et voi ajaa ilman täydellistä soittolistaa, et voi ajaa ilman Forerunner 245 Musicia. Synkronoi huolellisesti muotoillut soittolistasi valituista musiikin suoratoistopalveluista1 - kuten Deezer ja Spotify - katsomallesi, jotta voit kuunnella mainoksia. Voit jopa tallentaa jopa 500 kappaletta suoraan kelloasi. Musiikkia on helppo siirtää tietokoneesta ja sitten jonottaa suosikkilistaasi, jotta BLUETOOTH®-tekniikalla otettuihin kuulokkeisiin on helppo kuunnella.

Kehittynyt suorituskyvyn analysointi:

Minkälainen koulutus on sinulle sopiva? Forerunner 245 Music tarjoaa yksilöllistä koulutusta ja hyödyntämisnäkymää älykkäämpiin koulutuspäätöksiin ja auttaa sinua valmistautumaan seuraavaan kilpailuun. Se pitää välilehdet VO2-maxissa ja ymmärtää, miten lämpö ja korkeus vaikuttavat suorituskykyyn. Mitä korkeampi VO2 max on, sitä korkeampi odottaa suorittavansa, mikä on täsmälleen sitä, mitä suorituskyvyn mittari osoittaa. Koulutuksen tila arvioi viimeisimmän harjoituksen historian ja suorituskykyindikaattorit, jotta voit tietää, harjoitteletko tuottavuutta, huipentua tai ylimitoitusta. Katso, miten harjoitukset vaikuttavat kestävyyden, nopeuden ja tehon kehittymiseen aerobisella ja anaerobisella harjoitusvaikutuksella. Palautumisaika auttaa maksimoimaan ponnistelujen hyödyt ennustamalla, milloin olet valmis seuraavaan kovaan haasteeseen. Voit myös tarkastella kokonaiskoulutuskuormaa, joka mittaa harjoitustilavuuttasi viimeisten seitsemän päivän aikana ja vertaa sitä optimaaliseen kuntoilualueeseen ja viimeisimpään koulutukseen.

Lisää tapoja selvittää:

Juoksu on se, mitä teet, joten kouluta älykkäämpiä Garmin Connectin online-kuntoyhteisön käytettävissä olevilla työkaluilla. Luo omat mukautetut harjoitukset tai lataa ilmaisia, jotka synkronoivat suoraan kelloon. Tai jos sinulla on erityinen tavoite mielessäsi seuraavaa 5K: ta varten, tutustu Garminin valmentajaan. Asiantuntijavalmentajien neuvonta ja vapaaehtoiset koulutussuunnitelmat, jotka sopeutuvat teihin ja tavoitteisiisi, se on hämärä tapa päästä maaliin. Osana koulutussuunnitelmaa se voi jopa auttaa ennustamaan kilpailuaikaa. Entä milloin haluat vaihtaa sen? Forerunner 245 -musiikissa on myös aktiivisuusprofiileja pyöräilyyn, uima-altaaseen, sisäiluun ja jopa elliptisen tai portaiden portaiden käyttämiseen.

Analysoi käynnin lomake:

Forerunner 245 Music GPS smartwatch -laitteessa on myös työkalut, joita tarvitset juoksumuotosi parantamiseksi. Kello mittaa tärkeitä käynnissä olevia mittareita2, kuten poljinnopeus, askelman pituus, maadoituskontaktiaika ja tasapaino, pystysuuntainen värähtely ja pystysuhde. Nämä mittaukset ovat avain muodon ymmärtämiseen, joten voit tuoda parhaansa jokaiseen ajon aikana ja jokaisessa kilpailussa. Forerunner 245 -musiikkisi voi alkaa seurata näitä mittareita lisäämällä siihen yhteensopiva sykevyö tai kompakti Running Dynamics Pod, joka kiinnittää suoraan vyötärönauhaan.

Lisää tapoja muokata:

Tutustu Connect IQ -kauppaan, jossa voit lisätä persoonallisuutta Forerunner 245 -musiikkiin lataamalla sovelluksia, widgetejä, katsella kasvoja ja paljon muuta. Se on helppoa ja - jopa parempi - vapaa. Uusia sovelluksia lisätään joka päivä, joten voit pitää välilehdet, kun Uber saapuu, haasta itsesi Strava-suhteellisen vaivattomuusohjelman avulla ja käytä jopa AccuWeather MinuteCast -sovellusta selvittääksesi, milloin sade alkaa.

Pysy yhteydessä toisiinsa:

Forerunner 245 Music on helppo ajaa jättämättä tärkeitä älykkäitä ominaisuuksia taakse. Kun pariliitos on yhteensopiva älypuhelimen kanssa, voit vastaanottaa tekstiviestejä ja nähdä sosiaalisen median päivitykset, sähköpostit ja paljon muuta ranteessa. Uudet turvallisuus- ja seurantatoiminnot helpottavat sijaintisi jakamista valittujen yhteystietojen kanssa, jos tarvitset apua - manuaalisesti tai automaattisesti sisäänrakennetulla vaaratilanteen havaitsemisella. Joten pitsi kengät ja päätä hieman ylimääräistä mielenrauhaa.

Jaa ja kilpaile:

Toimintojen synkronointi Garmin Connectiin on enemmän kuin vain tietojen tallentaminen. Garmin Connect on kukoistava verkkoyhteisö, jossa liikkuvat ihmiset voivat yhdistää ja kilpailla liittymällä haasteisiin, rohkaisemalla toistensa menestystä ja jopa jakamaan voitonsa sosiaalisen median kautta. Garmin Connect on ilmainen ja saatavilla verkossa tai älypuhelimessasi.

Hyvinvointi ja kehittynyt unenvalvonta:

Forerunner 245 -musiikin smartwatchissa on työkaluja, jotka auttavat pitämään välilehdet yleisen hyvinvoinnin ja unen4 aikana. Nämä työkalut tarjoavat ratkaisevan käsityksen, jonka avulla voit maksimoida harjoittelun. Esimer- kiksi meidän ensimmäinen kello sisältää Pulse Ox -anturin5. Tämä rannekohtainen anturi arvioi kehon veren hapen kylläisyyttä, mikä voi auttaa arvioimaan, miten kehosi imee happea - varsinkin kun nukut. Ja kun haluat antaa sinulle käsityksen siitä, miten nukut, Forerunner 245 Music seuraa teidän valon, syvyyden ja REM-vaiheen, sekä liikkumista koko yön ajan. Siinä on myös koko päivän stressin seuranta hyvinvoinnin seurantaan päivän aikana. Jos stressitaso alkaa nousta, käytä rentouttavaa hengitysajastinta muutaman minuutin ohjattua hengitystä varten, mikä voi auttaa rauhoittamaan mielesi ja kehon. Jotta voisit optimoida kehosi energiaa, Body Battery ™ -energianseuranta käyttää kerättyjä tietoja mitattaaksesi energiavarastosi milloin tahansa, joten voit suunnitella päiväsi optimoidaksesi aktiviteettia ja lepoa.

Tekniset tiedot:

yleinen:

Linssin materiaali: Corning® Gorilla® -lasi 3

Kehysmateriaali: Kuituvahvistettu polymeeri

Quick Release Bands: Kyllä (20 mm, teollisuusstandardi)

Hihnamateriaali: silikoni

Fyysinen koko: 42,3 x 42,3 x 12,2 (mm); Sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 127 204 mm

Näytön koko: 1,2 '(30,4 mm) halkaisija

Näytön tarkkuus: 240 x 240 pikseliä

Näytön tyyppi: auringonvalo näkyvä, transflektiivinen muisti pikselissä (MIP)

Paino: 38,5 g

Akun kesto: Smartwatch-tila: enintään 7 päivää; GPS-tila musiikilla: enintään 6 tuntia; GPS-tila ilman musiikkia: Jopa 24 tuntia

Veden luokitus: Swim, 5 ATM

Värinäyttö: Kyllä

Muisti / historia: 200 tuntia aktiviteettitietoja

Kellon ominaisuudet:

Aika / päivämäärä: Kyllä

GPS-ajan synkronointi: Kyllä

Automaattinen kesäaika: Kyllä

Herätyskello: Kyllä

Ajastin: Kyllä

Sekuntikello: Kyllä

Auringonnousu / auringonlaskun aika: Kyllä

anturit:

GPS: Kyllä

GLONASS: Kyllä

Galileo: Kyllä

Garmin Elevate ™ -ranne sykemittari: Kyllä

Kompassi: Kyllä

Kiihtyvyysmittari: Kyllä

Pulse Ox: Kyllä

Päivittäiset älykkäät ominaisuudet:

Yhteydet: Bluetooth®, ANT + ®, Wi Fi®

Yhdistä IQ ™ (ladattavat kellot, tietokentät, widgetit ja sovellukset): Kyllä

Älykkäät ilmoitukset: Kyllä

Tekstivastaus / hylkää puhelu tekstillä (vain Android ™): Kyllä

Kalenteri: Kyllä

Sää: Kyllä

Ohjaa älypuhelimen musiikkia: Kyllä

Toistaa ja ohjata musiikin katselua: Kyllä

Musiikkivarasto: Enintään 500 kappaletta

Etsi puhelin: Kyllä

Etsi kelloni: Kyllä

VIRB®-kameran kaukosäädin: Kyllä

Älypuhelimen yhteensopivuus: iPhone® ja Android ™

Yhteensopiva Garmin Connect ™ Mobilen kanssa: Kyllä

Turvallisuus- ja seurantatoiminnot:

Tapahtumien tunnistaminen valittujen toimintojen aikana: Kyllä (vaaditaan älypuhelin)

Apu: Kyllä (Smartphone tarvitaan)

LiveTrack: Kyllä

Live-tapahtuman jakaminen: vain Android ™

Toiminnan seurantatoiminnot:

Askellaskuri:

Siirrä palkki (näkyy laitteessa käyttämättömyysjakson jälkeen; kävele muutaman minuutin ajan sen nollaamiseksi): Kyllä

Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeleen tavoitteen): Kyllä

Lepotilan seuranta (tarkkailee koko nukkumista ja liikkumisaikoja tai levollista unta): Kyllä

Palaneet kalorit: Kyllä

Matkattu matka: Kyllä

Intensiteetti minuuttia: Kyllä

TrueUp ™: Kyllä

Siirrä IQ ™: Kyllä

Kuntoikä: Kyllä (sovelluksessa)

Body Battery ™ -monitori: Kyllä

Koko päivän stressin seuranta: Kyllä

Kuntosali / kuntosali

Käytettävissä olevat kuntosali-aktiivisuusprofiilit: voimaharjoittelu, sydänkoulutus, elliptinen koulutus, portaiden porrastus, sisätilojen soutu ja jooga

Cardio-harjoitukset: Kyllä

Voimaharjoitukset: Kyllä

Automaattinen uudelleenlasku: Kyllä

Koulutus-, suunnittelu- ja analysointiominaisuudet:

GPS-nopeus ja etäisyys: Kyllä

Mukautettava näyttö (t): Kyllä

Muokattavat aktiivisuusprofiilit: Kyllä

Auto Pause®: Kyllä

Intervalliharjoitus: Kyllä

Edistyneet harjoitukset: Kyllä

Ladattavat koulutussuunnitelmat: Kyllä

Auto Lap®: Kyllä

Manuaalinen kierros: Kyllä

Säädettävät kierrosilmoitukset: Kyllä

VO2 max: Kyllä

Harjoitustila (voit nähdä, harjoitatko harjoitusta tehokkaasti seuraamalla harjoituksen historiaa ja kuntotason kehitystä): Kyllä

Harjoituskuorma (kokonaiskoulutuskuorma viimeisten seitsemän päivän aikana laskettuna EPOC: sta): Kyllä

Harjoitusvaikutus (aerobinen): Kyllä

Harjoitusvaikutus (anaerobinen): Kyllä

Mukautettavat hälytykset: Kyllä

Äänikehotteet: Kyllä

Lopetusaika: Kyllä

Virtual partner: Kyllä

Race toimintaa: Kyllä

Opintojakso: Kyllä

Kosketa ja / tai näppäinlukko: Kyllä

Automaattinen vieritys: Kyllä

Toiminnan historia kellossa: Kyllä

Physio TrueUp: Kyllä

Sykkeen ominaisuudet:

HR-vyöhykkeet: Kyllä

HR-ilmoitukset: Kyllä

HR-kalorit: Kyllä

% HR max: Kyllä

% HRR: Kyllä

Palautumisaika: Kyllä

Auto max HR: Kyllä

HR-lähetys (lähettää HR-tietoja ANT + ™: n kautta pariksi liitetyille laitteille): Kyllä

Juoksevat ominaisuudet:

Käytettävissä olevat juoksuprofiilit: Juoksu, juoksumatto, Indoor track -käynti, Trail-juoksu

GPS-pohjainen etäisyys, aika ja vauhti: Kyllä

Käynnin dynamiikka: Kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)

Pystysuuntainen värähtely ja suhde (ajonopeus asteessa liikkeessäsi ja kustannus-hyötysuhde, jossa on askeleen pituus): Kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)

Maadoituskontaktiaika ja tasapaino (osoittaa, kuinka paljon aikaa, juoksu liikkuu, jalka on päällä eikä lennossa, ja voit tarkistaa käynnissä olevan symmetrian): Kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)

Ajon pituus (reaaliaikainen): Kyllä (yhteensopivan lisävarusteen kanssa)

Poljinnopeus (reaaliaikainen määrä vaiheita minuutissa): Kyllä

Suorituskyky (kun olet käyttänyt 6–20 minuuttia, vertaa reaaliaikaa ja keskimääräistä kuntotasoa): Kyllä

Suorita harjoitukset: Kyllä

Race ennustaja: Kyllä

Jalka-anturi pystyy: Kyllä

Ulkoilu-ominaisuudet:

Osoita reittipistettä: Kyllä

Breadcrumb-polku reaaliajassa: Kyllä

Takaisin alkuun: Kyllä

TracBack®: Kyllä

UltraTrac-tila: Kyllä

Etäisyys kohteeseen: Kyllä

GPS-koordinaatit: Kyllä

Pyöräilyominaisuudet:

Käytettävissä olevat pyöräilyprofiilit: Pyöräily, Sisäpyöräily

Kurssit: Kyllä

Race toimintaa: Kyllä

Ajan / etäisyyden hälytykset (laukaisee hälytyksen, kun saavutat tavoitteen): Kyllä

Yhteensopiva Varia Vision ™: n kanssa (pää asennettu näyttö): Kyllä

Yhteensopiva Varia ™ -radarin kanssa (takana oleva tutka): Kyllä

Yhteensopiva Varia ™ -valojen kanssa: Kyllä

Nopeuden ja poljinnopeusanturin tuki (anturilla): Kyllä

Uintiominaisuudet:

Saatavilla olevat uimaprofiilit: Uima-allas

Uima-altaiden mittaustiedot (pituudet, etäisyys, tahti, aivohalvaus / -nopeus, kalorit): Kyllä

Aivohalvauksen tunnistus (freestyle, backstroke, rintakuva, perhonen): Kyllä

Uimaan tehokkuus (SWOLF): Kyllä

Porakoneen kirjaus: Kyllä

Uimaharjoitukset: Kyllä

Yhteydet:

Älypuhelimen yhteensopivuus: iPhone® ja Android ™

Laatikossa:

Forerunner 245 Music

Lataus / datakaapeli

Dokumentointi


Tervetuloa Garmin Forerunner 245 Music erikoistarjoukseemme. runnerinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia juoksu & triatlonvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa juoksu & triatlontuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Rannekellot.

Ominaisuudet Garmin Forerunner 245 Music

Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (37)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Forerunner 245 -musiikki

-

sain tämän tyttöystävälleni. toistaiseksi hän rakastaa sitä. päivittää, tarkistaa, kun hän hyötyy siitä enemmän

Vakuuttunut

-

Sain kellon nopeasti, erittäin helppokäyttöinen valo, pystyin yhdistämään Bluetooth-kuulokkeet ja spooth-rantani ilman ongelmia, että voin kääntää äänenvaihtoraitoja .... Ei vielä testattu kilpailuissa, mutta nukkumista, stressiä ja muita koskevia tietoja on erittäin helppo käyttää. Minun piti päivittää alusta alkaen voidakseni vastaanottaa tietoja sovelluksesta, jonka avulla voit valita tahdin etäältä. Pysy 5.10 esimerkiksi 10 km.

Hyvä kello juoksuharjoitteluun

-

Hyvä kello juoksuharjoitteluun. Voidaan ostaa podista lisäominaisuuksia varten.

Nopea toimitus

-

Olin skeptinen TradeInn-palvelun suhteen lukeessani paljon huonoja arvosteluja Internetissä. Mutta ajattelin kokeilla sitä, koska tuote oli paljon halvempi kuin Amazonissa lueteltu. TradeInnin listaus Amazonista oli 30 euroa kalliimpaa kuin heidän omalla verkkosivustollaan. Joten ajatellaan, että otamme mahdollisuuden. TradeInn ei pettänyt minua ja todisti toisten olevan väärässä. Olen onnellinen siitä, että tein oikean valinnan. Olen vastaanottanut tilaukseni arvioidun päivämäärän sisällä. Kiitos TradeInn. Olen tästä lähtien kanta-asiakas. Olet ansainnut luottamukseni.

Upea urheilukello

-

Supervarusteet, vaihto Garmin 230: stä. Valkoinen, täydellinen naisen käsiin. Toimii nopeasti ja tehokkaasti.

Hyvä tuote edulliseen hintaan

-

Epäilen eri mallien välillä, mutta koska olin alennettu ja tästä syystä paljon halvempi kuin muut sivut, en epäröin. Tähän lisätään, että kun olen ostanut Tradeinnissä, minulla ei ole koskaan ollut ongelmia. Kellon suhteen ei ole mitään odottamatonta. Minulla on jo muita Garmin-laitteita ja luotan aina tähän tuotemerkkiin, joka on minulle luotettavin. Lisäksi esteettisesti olin erittäin kiinnostunut. Rakennuttavana kritiikkinä Tradeinnille sanoisin, että koska me maksamme 3 euroa lähetyskustannuksista, vaikka meillä ei pitäisi veloittaa hintaan, kun 270 euroa ostaa tämän kellon, mutta koska ne veloitetaan, lähetysten pitäisi olla jonkin verran nopeampia. Sinun kaltaisia alustoja on jo monia, jotka lähettävät asiat enintään 48 tunnissa. Minun tapauksessani se oli 5 päivää.

Erittäin tyytyväinen

-

Kevyt, yksinkertainen ja tehokas. Pääosin juoksu, mutta haluan pitää sen kanssani terveyden seurantaa varten.

Kaikki täydellinen

-

Hienoa, monilla toiminnoilla on kello, vaikka en vieläkään ymmärrä sitä hyvin ... En ole kokeillut musiikkia, joka on yksi niistä asioista, joka kiinnosti enemmän, mutta kaiken kaupan ja kellon kanssa

Garmin edelläkävijä 245 musiikkia

-

Suosittelen portaalia. Katso 20% halvemmalla kuin kilpailussa. Lähetys kuvatulla tavalla. Varmasti se ei ole viimeinen ostoksia portaalissa. Mitä katsella itse, hienoa. Lisäominaisuudet tekevät edellisestä edeltäjästä 235 tarinan :) Suosittelen

Näyttää fantastisesti

-

Erittäin tyytyväinen tähän Garmin-kelloon. Käytän sitä joka päivä! 7 päivän autonomia tekemällä 3 +/- 1 tunnin kilpailua. Toimitus hieman odotettua pidempi, mutta tuote saapui ilman tapauksia. Suosittelen katsella ja runnerinn-sivustoa.

Tuote ja täydellinen toimitus

-

Kaikki täydellinen

Hyvä "kello".

-

Monet ominaisuudet, hyvä voidaksesi muuttaa ulkonäköä. Musiikki on tärkeää!

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin tyytyväinen tähän Garmin-kelloon, jota suosittelen aloittelijoille vahvistettuna. Hieman toimitusviivettä, mutta asiakaspalvelu oli erittäin ammattimaista ja tehokasta.

Cant arvostelu ei ole vielä saanut tätä

-

Sähköpostin saaminen tuotteen, jota ei ole vielä saapunut, tarkistamiseen on hieno tapa lisätä vähän suolaa haavoihin. Olen lähettänyt asiakaspalveluumme lukuisia sähköposteja, mutta en vieläkään mitään. Teillä, sinulla ei ole aavistustakaan siitä, missä se on. Kerro minulle, missä paketti on

Vakuuttunut

-

Vaimoni on iloinen. Se on erittäin hyvä esteettinen materiaali, kevyt ja luotettava. Toimitus oli nopea ja täydellinen.

Ei katsella saapunut vielä tarkistaa

-

Niin paljon kuin haluaisin pystyä tarkistamaan kellon, jota se vielä ei ole saapunut, olen valittanut asiakaspalvelulle ja minulle on sanottu kova. Olen jahdannut jatkuvasti ihmisiä, eikä kukaan vastaa. Jos asiakaspalveluhenkilö lukee tämän, voit pyytää joku ottamaan minuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista

Palautusprosessi näyttää siltä, että siitä tulee dissapointing

-

liitetyistä syistä haluan palauttaa kellon ja ostaa toisen, mutta palautuspyyntöni kestää liian kauan käsittelyn. En tunne tätä prosessia, joka vie liian kauan, yleensä qr-koodi luodaan automaattisesti. lukeessani arvosteluita verkossa, epäröin palauttaa tuotetta, koska ihmisillä on niin paljon ongelmia tämän kaupan palautuspolitiikan kanssa. Minusta on vaikeaa olla palauttava asiakas tässä vaiheessa.

Suuri toimitus

-

Kaikki oli täydellistä tilaukseni kanssa, ei yksi valitus täällä. En tiennyt Runnerin.comista tai Tradeinn-verkosta, mutta tiedän nyt. Heillä oli paras hinta mallilla, jota etsin, toimitus oli ajoissa ja tuote oli kiinnitetty ja sellaisena kuin se esitetään myös verkkosivustolla.

Mitä etsin

-

Kello täyttää kaikki odotukset ja mahdollisuus kuunnella musiikkia tarvitsematta kantaa matkapuhelinta on puoltava kohta. Lähetys oli erittäin nopea ja ilman mitään tapauksia. Erittäin suositeltava.

Erittäin suositeltava

-

Lähetys saapui puolentoista päivän kuluttua siitä, kun se asetettiin verkkoon ja täydellisessä kunnossa. Juuri mitä etsin, helppokäyttöinen kello kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla, 10 runneriinille ja garminille!

Tällä hetkellä 5 ⭐

-

Totuus, joka yllättyi, minun on puristettava sitä enemmän. Mutta tuntui hyvältä, että kerroin sinulle toistoista kuntosalilla. Sillä on rajoituksensa ... Mutta katkoksia hallita se toimii. Testaan sen kilpailussa, musiikissa jne. ... Laadukas tuote ja nopea toimitus lomista huolimatta

Koko kello

-

Upea kello kaikella mitä tarvitset ja tuhat muuta asiaa ...

Garmin edelläkävijä 245

-

Kello on täydellinen ja se saapui erittäin hyvissä ajoin jouluksi. Kiitos palvelusta!

Virheetön !!!

-

Nopea toimitus ja tuote, joka täyttää kaikki odotukseni !!! Garmin on turvallinen veto !!

Sijoitus

-

Katso erittäin hyvä. Hetkellinen rytmi ei ole kovin tarkka. Loput 10

Suuri juoksemiseen

-

Erinomainen sarjojen harjoittelua, fartlekia tai muuta toimintaa varten. Täydellinen Bluetooth-musiikkiviestintä. Yksinkertainen käyttövalikko ja mukautettavuus.

Upea katsella

-

Katso vastaan nopeasti, laadukas tuote!

Kaunis ja erittäin tehokas

-

Sen lisäksi, että se on erittäin kaunis, se on myös erittäin kevyt, erittäin tarkka ja tehokas toiminnassa. Suosittelen voimakkaasti

Iso kello

-

Erittäin täydellinen kello Olen ollut hänen kanssaan 2 viikkoa ja olen yrittänyt juoksua ja pyöräilyä (seurata rataa). erinomainen suorituskyky Erittäin tyytyväinen kauppaan

Hyvä juoksuvahti

-

Toimitus oli nopeaa. Kello on mitä etsin, erittäin täydellinen juoksemiseen ja sopii muihin urheilulajeihin. Musiikki on tärkeä kohta.

Garmin 245 -musiikki

-

Nyt kaikki toimii oikein

Tarvitsen kelloa

-

Siinä on kaikki mitä tarvitsen, ei enempää kuin mitään

Matbillo@mac.com

-

Upea tuote, paljon kiitoksia

Upea paketti

-

Mikä hieno paketti. On hämmästyttävää, kuinka paljon tekniikkaa tässä kellossa on. Se tekee kaiken mitä halusin sen.

Suuri

-

Erittäin hyvä, spotify-laitteiden asentamisessa on vain muutamia ongelmia, jotka eivät aina toimi, mutta se ei ole kilpakellojen tärkein asia.

Arvostelu

-

Erittäin hyvä tuote .. tyytyväinen ostoon

Upea katsella

-

Moniurheilukello, jolla on suuri itsenäisyys. Kevyt ja täydellinen pienille ranteille

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje