up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fjällräven

Fjällräven Kånken

plus
  • Play videoFjällräven Kånken
  • Fjällräven Kånken

Fjällräven Kånken

Tuotekuvaus Fjällräven Kånken

Klassinen Kanken-reppu kestävää Vinylon-kangasta, jossa vetoketju, joka avaa koko päälokeron. Irrotettava istuintyyny, pieni etutasku, yksinkertaiset olkahihnat ja kahvat yläosassa.

Suora selkä on onnellinen selkä! Kanken luotiin jo vuonna 1978 auttamaan ehkäisemään ruotsalaisten koululaisten selkäongelmia, ja siitä tuli nopeasti yleinen näky esikouluissa ja luontokouluissa koko maassa. Tänään, 35 vuotta myöhemmin, Kånken on suoristanut miljoonia selkää ympäri maailmaa ja siitä on tullut yksi Fjällrävenin rakastetuimmista tuotteista. Tämä klassinen reppu soveltuu yhtä hyvin matkoille kouluun tai takaisin tai vaellukseen ja matkoihin. Materiaali on kestävää, kevyttä Vinylon F -kangasta, joka kestää likaa ja kosteutta. Tilavassa päälokerossa on suuri aukko vetoketjulla, mikä helpottaa pakkaamista ja purkamista. Siinä on kaksi litteää sivutaskua ja vetoketjullinen tasku edessä, jotka sopivat täydellisesti niille kärjille, joita haluat pitää käden ulottuvilla. Mukana toimitettu PE-vaahtomuovityyny on tallennettu sisäpuoliseen takataskuun, jossa se estää repun sisällön työntämisen selkääsi vasten - ja on aina käden ulottuvilla, kun haluat pitää tauon ja istua missä tahansa. Kantojärjestelmä on yksinkertainen, mutta käytännöllinen ja koostuu yläosassa olevista kahvoista ja kapeista, säädettävistä olkahihnoista. Edessä oleva logo on heijastava. Sen päälokerossa on myös osoitetarra.


Ominaisuudet:

Fluorihiilivapaa kyllästys
Ominaisuudet: Kestävä, nopeasti kuivuva, vedenkestävä


Tekniset tiedot:

Materiaali: Vinylon F: 100% vinyyli
Nauha: 100% polypropeenia
Korkeus: 38 cm
Leveys: 27 cm
Syvyys: 13 cm
Tilavuus: 16 l
Kannettavan tietokoneen kotelo: Kyllä
Paino: 300 g


Hoito:

Pehmeällä harjalla ja haalealla vedellä


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään runnerinn:ssa, omassa juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Reputtuotteita suoraan Fjällräven:lta. Kysy meiltä lisää juoksu & triatlontuotteista, kuten Fjällräven Kånken, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Fjällräven Kånken

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up