up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Dynafit
360

Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes

Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes

plus
  • 360Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes
  • Play videoDynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes
  • Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes
  • Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes

Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes

Tuotekuvaus Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes

Super-kevyt Trailbreaker (vain 260 grammaa) sopii erinomaisesti alppihiihtoa varten pyöreämpiin kenkiin polkuja, lähestymistapaa tai harjoittelua varten. Tämä kenkä malli hyödyntää uuden POMOCA-pohjarakenteen ja Alpine Air Mesh -peitteen DYNAFIT-malliston hyvin todistettuja ominaisuuksia. Paremmat ulkopohjaominaisuudet, kuten älykkäät vetoalueet ja liukumäki, on yhdistetty yläpäähän hengittävyyteen, erinomaiseen keveyttä ja mukavuutta. Trailbreakerin EVA-välipohja on yksittäispakkausvalmisteinen ja pidetään mahdollisimman pienenä kevyelle, matalaprofiiliselle kengälle. 10 mm: n pudotuksella tämä tyyli on ihanteellisesti varustettu lyhyen ja keskipitkän matkan kulkemiseksi erilaisilla maastoilla.

Ominaisuudet:

Adaptive grid:

Mukava istuvuus ja hyvä ilmanvaihto sekä kyky sopeutua jalkojen liikkeeseen.

Alpine Air Mesh:

Trailbraker Alpine Running Shoen yläosa on nimeltään Alpine Air Mesh. Se on suunniteltu tarjoamaan hengittävyys, keveys ja mukavuus. Verkkorakenne takaa jatkuvan ilmankierron ja hyvin ilmastoidun juoksukokemuksen, ja super-kevyt ja muhkea yläosa tarjoaa uudenlaisen mukavuuden. Niin kevyt ja pehmeä, et voi tuskin tuntea sitä.

Ortholite Footbed:

Hengittävä, kevyt, iskunvaimennuspohja, joka mukautuu jalkaan

Tekniset tiedot:

Paino: 260g


Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes on tuote, jonka löydät Maastojuoksu kategoriasta, Miesten kengät:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, runnerinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista runnerinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa juoksu ja triatlon:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Ominaisuudet
Kengän leveys

Tecnologias Dynafit Trailbreaker Goretex Trail Running Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up