up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Compressport

Compressport Triathlon Under Control Short Tight

plus
  • Play videoCompressport Triathlon Under Control Short Tight
  • Compressport Triathlon Under Control Short Tight

Compressport Triathlon Under Control Short Tight

Tuotekuvaus Compressport Triathlon Under Control Short Tight

Voimista reidesi kuljettaessasi kolmea osa-aluetta miesten Triathlon Under Control Shortsilla. Ne tarjoavat lihastukea vertaansa vailla olevan voiman ja vapauden tunteelle! Aseta triatlonisi ohjattuihin shortseihin, jotta saat maksimaalisen tuen reidellesi ja saatat iholle toisen mukavuuden aina maaliin asti. Nämä triatlonhousut imevät tärinää, rajoittavat loukkaantumisriskiä, vähentävät lihaskipuja ja väsymystä. Ilmastoidut, miellyttävämmät käyttää, triatlonhousut on valmistettu korkealaatuisista kuiduista, jotka eivät pidä vettä. Ne tarjoavat erinomaisen lämpötilan säätelyn suojaamaan vartaloasi äärimmäisiltä lämpötilan vaihtelulta. Niiden vaahto Pro Pad poistaa hikoilun nopeasti pienten reikien ansiosta. Erittäin mukava, tyyny suojaa sinua pyörällä ja unohtaa kokonaan juoksun aikana. Taskujärjestelmä varmistaa, että tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla. Aerodynamiikka, hengittävät kuidut, optimaalinen puristus, täydellinen yhdistelmä korkean suorituskyvyn shortseihin.

OMINAISUUDET:

Tarkka kompressio Milimetrinen tarkkuuskompression asteikko kohdennetuilla alueilla tuo happea lihaksiin ja helpottaa palautumista.

Tuuletus Innovatiivinen tekniikka, suoraan puristukseen integroidut tuuletusnauhat tarjoavat optimaalisen ilmanvaihdon, joka tyhjentää lämmön ja hikoilun.

Italiassa valmistettu korkealaatuinen tyyny on uusi malli, jolla on vertaansa vailla olevat ominaisuudet. Optimoidulla paksuudella vaahto ei


runnerinn:ssa näytämme sinulle kaikki Compressport:n Triathlon Under Control Short Tight:n ominaisuudet. juoksu ja triatlonverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Compressport Triathlon Under Control Short Tight tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Compressport Triathlon Under Control Short Tight ja voit hyödyntää muita juoksu ja triatlonvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Compressport Triathlon Under Control Short Tight

Pituus
Väri
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea shortsit - compressport !!!

-

Compressport on nimi, joka on tullut tiukasti amatööriurheiluelämääni !!! Nämä ovat hienoja triatlonhousuja !!! Pidä täydellisesti pyöräsatulassa, hemmottelijat toimivat täydellisesti ja vaalia ja sävyttää jalkoja huomattavasti koko matkan päässä !!! Kuka ei ole yrittänyt, suosittelen voimakkaasti heidän ostamista !!! Vakuutan, ettet tule katumaan kuluttamasi rahaa !!! Laatu ei ole halpaa !!!))) Loistava myymälä !!! Herkulliset hinnat !!!)))

Compressport triathlon on hallinnassa

-

Mukava ja hyvä laatu. Hieman kallis.

Tri short

-

hyvä tuote ja palvelu

Täydentävä

-

hyvä tuote ja palvelu.

Täydentävä

-

hyvä tuote ja palvelu.

Täydellinen

-

Täydellinen

Compressport-triatlonia

-

Mukava! Nopea kuivaus!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up