up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Compressport

Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

plus
  • Play videoCompressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt
  • Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt
  • Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Tuotekuvaus Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Dynaaminen ja Ultranaisellinen te katso nämä hyvät topit! Lovinen kädentiet ja pyöreä kaula-aukko antaa dynaamisen ja naisellinen ja mukava ultra kevyt kuitu joka hengittää teille ja pysyy kuivana riippumatta intensiteetti vaivaa.

Tutustu nyt juoksu & triatlon valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Compressport-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. runnerinn:sta, omasta juoksu & triatlon verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Compressport tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Hihatyypit
Väri
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

Kangas on erittäin pehmeä ja hengittävä. Se on pitänyt minua mukavana useilla pitkällä koulutuksella ui, ratsastaa ja juoksee!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up