up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Compressport

Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

plus
  • Play videoCompressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt
  • Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt
  • Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Tuotekuvaus Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Dynaaminen ja Ultranaisellinen te katso nämä hyvät topit! Lovinen kädentiet ja pyöreä kaula-aukko antaa dynaamisen ja naisellinen ja mukava ultra kevyt kuitu joka hengittää teille ja pysyy kuivana riippumatta intensiteetti vaivaa.

Aiotko hankkia itsellesi suositun Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt:n? Kaikki Compressport-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme runnerinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman juoksu ja triatlon varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Compressport Trail Running V2 Sleeveless T-Shirt

Hihatyypit
Väri
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

Kangas on erittäin pehmeä ja hengittävä. Se on pitänyt minua mukavana useilla pitkällä koulutuksella ui, ratsastaa ja juoksee!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up