`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Compressport

Compressport HeadBand On/Off

  • Compressport HeadBand On/Off
  • Compressport HeadBand On/Off

Compressport HeadBand On/Off

Tuotekuvaus Compressport HeadBand On/Off

Kilpaillessaan, panta voi nopeasti muuttua liotuksen kangaspala joka menettää toiminnallisuutta ... säilyttäminen liikaa vettä, ei kuivaus tarpeeksi nopeasti.

Kun tämä otetaan huomioon, Compressport on kehittänyt ensimmäisen otsapanta sisältävät On / Off tuuletus kuitua. Uusi käsite ultra light sanka vertaansa vailla muurahainen, joka kuivuu jopa 7 kertaa nopeammin kuin perinteinen HeadBand.Its On / Off Saumaton Kuitu on salaisuus sen erinomaisen suorituskyvyn.

tekniikka:

ERAMICS "peiliefekti" aktivoi mikroverenkiertoa pinnalla ihon (+ 92%) ja johtaa parempaan lämmönsäätely (+ 51%).

Ultra ilmanvaihto:

Uusi mesh alueet on lisätty noin nilkan, yläosassa jalka ja toe box antaa vielä suurempi tunne keveyttä ja mukavuutta. Näiden ilmastointi- vyöhykkeet tekevät sukat hengittävämmän poistamalla kosteus ja kosteus nopeammin. Että jalka ei ylikuumentua ja siten estää rakkuloita.

antibakteerinen:

100% hygiénique. Le traitement Sanitized® avustaja à éviter la croissance de bactéries et torjua naturellement les odeurs. Il garantit une tunne de Fraicheur toute la journée.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi juoksu & triatlon verkkokaupastamme. Osta Compressport HeadBand On/Off alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin juoksu & triatlon tuotteisiin Miesten vaatteet ja täydennä varusteitasi runnerinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Compressport HeadBand On/Off

Tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin hyvä 7

-

Hyvä tuote. kuvatulla tavalla. hyvä hinta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje