`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Compressport

Compressport HeadBand On/Off

  • Compressport HeadBand On/Off
  • Compressport HeadBand On/Off

Compressport HeadBand On/Off

Tuotekuvaus Compressport HeadBand On/Off

Kilpaillessaan, panta voi nopeasti muuttua liotuksen kangaspala joka menettää toiminnallisuutta ... säilyttäminen liikaa vettä, ei kuivaus tarpeeksi nopeasti.

Kun tämä otetaan huomioon, Compressport on kehittänyt ensimmäisen otsapanta sisältävät On / Off tuuletus kuitua. Uusi käsite ultra light sanka vertaansa vailla muurahainen, joka kuivuu jopa 7 kertaa nopeammin kuin perinteinen HeadBand.Its On / Off Saumaton Kuitu on salaisuus sen erinomaisen suorituskyvyn.

tekniikka:

ERAMICS "peiliefekti" aktivoi mikroverenkiertoa pinnalla ihon (+ 92%) ja johtaa parempaan lämmönsäätely (+ 51%).

Ultra ilmanvaihto:

Uusi mesh alueet on lisätty noin nilkan, yläosassa jalka ja toe box antaa vielä suurempi tunne keveyttä ja mukavuutta. Näiden ilmastointi- vyöhykkeet tekevät sukat hengittävämmän poistamalla kosteus ja kosteus nopeammin. Että jalka ei ylikuumentua ja siten estää rakkuloita.

antibakteerinen:

100% hygiénique. Le traitement Sanitized® avustaja à éviter la croissance de bactéries et torjua naturellement les odeurs. Il garantit une tunne de Fraicheur toute la journée.


Compressport HeadBand On/Off:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Compressport:n tuotteista ja muista juoksu & triatlontuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme runnerinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Compressport HeadBand On/Off

Tyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

erinomainen

Erinomainen

-

erinomainen

Erittäin hyvä 7

-

Hyvä tuote. kuvatulla tavalla. hyvä hinta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje