`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Trans Alps II

Columbia Trans Alps II

Columbia Trans Alps II

  • Columbia Trans Alps II
  • Columbia Trans Alps II
  • Columbia Trans Alps II
  • Columbia Trans Alps II

Columbia Trans Alps II

Tuotekuvaus Columbia Trans Alps II

Äärimmäisen tasainen ratsastus ja panssaroituja vastaan ​​maasto miehet? S Trans Alpit II Shoe päässä Columbia Montrail kokoelma on vakio maastojuoksukenkämalliston kenkä noussut ylös lovi, jossa suurempi suoja, kestävyys ja tukea vaatima pitkä mailia jyrkkä, epätasainen miljöön. Uusi, saumaton mesh ylempi ilman ommella peittokuvat tarjoaa pehmeämmän, tyylikkäämpi siluetti kanssa suojaus edut vahvistettu varvas ja kantapää korkki, kun täyspitkä TrailShield? ulkopohja ja parannettu FluidGuide? mid jalka tekniikka yhteistyön tarjotakseen vakaan kyydin kivisessä, karu maa.

Tekniset tiedot:

Paino: koko 9, 1/2 pari = 12,8 oz / 363 g

marerial:

UPPER: Pesty kangas

VÄLIPOHJA: Sisäinen purkautuneet pohjallinen mukavuutta ja hengittävyyttä

POHJAMATERIAALI: Kiinteät ei-merkintä kumipohja


Täydennä tilauksesi Columbia Trans Alps II:lla, jonka löydät Miesten kengät kokoelmastamme Maastojuoksu tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu & triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Maastojuoksu varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet Columbia Trans Alps II

Askellus
Drop
Vedenpitävä kalvo
Väri
Väri
Väri
Iskunvaimennus
Jalkineen paino

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne