`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Trans Alps II

Columbia Trans Alps II

Columbia Trans Alps II

  • Columbia Trans Alps II
  • Columbia Trans Alps II
  • Columbia Trans Alps II
  • Columbia Trans Alps II
  • Columbia Trans Alps II

Columbia Trans Alps II

Tuotekuvaus Columbia Trans Alps II

Äärimmäisen tasainen ratsastus ja panssaroituja vastaan ​​maasto miehet? S Trans Alpit II Shoe päässä Columbia Montrail kokoelma on vakio maastojuoksukenkämalliston kenkä noussut ylös lovi, jossa suurempi suoja, kestävyys ja tukea vaatima pitkä mailia jyrkkä, epätasainen miljöön. Uusi, saumaton mesh ylempi ilman ommella peittokuvat tarjoaa pehmeämmän, tyylikkäämpi siluetti kanssa suojaus edut vahvistettu varvas ja kantapää korkki, kun täyspitkä TrailShield? ulkopohja ja parannettu FluidGuide? mid jalka tekniikka yhteistyön tarjotakseen vakaan kyydin kivisessä, karu maa.

Tekniset tiedot:

Paino: koko 9, 1/2 pari = 12,8 oz / 363 g

marerial:

UPPER: Pesty kangas

VÄLIPOHJA: Sisäinen purkautuneet pohjallinen mukavuutta ja hengittävyyttä

POHJAMATERIAALI: Kiinteät ei-merkintä kumipohja


Oletko kiinnostunut Columbia:n Trans Alps II:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla runnerinn:n valikoimassa, omassa juoksu & triatlon verkkokaupassasi. Meiltä runnerinn:lta löydät suuren valikoiman Columbia-merkkisiä juoksu & triatlon varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Columbia Trans Alps II vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt runnerinn:n laajaan valikoimaan juoksu & triatlon varusteita.

Ominaisuudet Columbia Trans Alps II

Askellus
Drop
Vedenpitävä kalvo
Väri
Väri
Väri
Jalkineen paino
Vedenpitävä kalvo
Sole technology
Shoes width

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne