`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Trans Alps FKT II

  • Columbia Trans Alps FKT II
  • Columbia Trans Alps FKT II

Columbia Trans Alps FKT II

Tuotekuvaus Columbia Trans Alps FKT II

Valmistettu uuteen hankaukseen ja vesitiiviiseen etusuojaan, nopein vuoristokenkä on nyt parempi kuin koskaan. Miesten Trans Alps ™ FKT ™ II -kenkä tarjoaa äärimmäisen sileän ratsastuksen karuilla maastoalueilla täyspitkän FluidFoam ™ -välialustan ansiosta poikkeukselliseen pehmusteeseen, joustavuuteen ja tukeen, kun taas vahvistettu kärkikappale ja kantapää, muotoillut välijalat TrailShield ™, ja suuremmat 6 mm: n korvakkeet tarjoavat kaiken suojan ja vakauden.

Tekniset tiedot:

materiaali:

YLÄS: Saumaton ylempi rakenne ripstop-vahvistuksella avoimen verkon suojaamiseksi ja hengittävyyteen. Nyt parannettu hankaus ja vedenpitävä etusuoja kilpi. Uusi valoisa FKT ™ -kieli kevyesti ja puhtaasti. Vahvistettu kärkikorkki ja kantapää kalliolle, vuoristoiselle maastolle.

MIDSOLE: FluidFoam-välipohja poikkeukselliselle pehmustukselle, joustavuudelle ja tuelle. Ratsastuskorkeudet: 18 mm kantapää / 10 mm eturinta.

OUTSOLE: Täyspitkinen kumi ulkopohja, jossa TrailShield-tekniikka suojaa optimaalista painoa ja jäykkyyttä luonnollisempaan siirtymiseen. 6 mm ulkopohjan korkeus.


Oletko kiinnostunut Columbia:n Trans Alps FKT II:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla runnerinn:n valikoimassa, omassa juoksu & triatlon verkkokaupassasi. Meiltä runnerinn:lta löydät suuren valikoiman Columbia-merkkisiä juoksu & triatlon varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Columbia Trans Alps FKT II vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt runnerinn:n laajaan valikoimaan juoksu & triatlon varusteita.

Ominaisuudet Columbia Trans Alps FKT II

Askellus
Drop
Läpäisemättömyys
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje