up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

CMP

CMP Knitted Waterproof/B.gesso/Lacca Sweatshirt

plus
  • Play videoCMP Knitted Waterproof/B.gesso/Lacca Sweatshirt
  • CMP Knitted Waterproof/B.gesso/Lacca Sweatshirt

CMP Knitted Waterproof/B.gesso/Lacca Sweatshirt

Tuotekuvaus CMP Knitted Waterproof/B.gesso/Lacca Sweatshirt

Korkea uurrettu kaulus ja puoliksi vetoketjullinen villapaita, joka erottuu erityisestä norjalaisesta kuvioinnista ja tuulenpitävästä polyesteristä valmistetusta sisävuoresta.

Tämä vaate on valmistettu kokonaan omissa tehtaissamme, ja sillä on Oeko Tex® Standard 100 -sertifikaatti, mikä takaa parhaan mahdollisen huomion vain sellaisten materiaalien ja väriaineiden käyttöön, jotka eivät ole ympäristöä saastuttavia ja myrkyllisiä henkilölle.

Teflonkäsitelty, joka pitää vaatteen ominaisuudet ennallaan ajan myötä.


Haluatko tietää, mitä muita juoksu & triatlontuotteita CMP tarjoaa? runnerinn:sta voit tilata kaikkia Neuleet tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. CMP Knitted Waterproof/B.gesso/Lacca Sweatshirt on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet CMP Knitted Waterproof/B.gesso/Lacca Sweatshirt

Väri
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up