up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe

Cebe Zac Sunglasses

plus
  • Play videoCebe Zac Sunglasses
  • Cebe Zac Sunglasses

Cebe Zac Sunglasses

Tuotekuvaus Cebe Zac Sunglasses

Moderni muotoilu, jossa on Blue Light -teknologia, niin pienet pojat voivat olla kuin heidän vanhempansa, ilman suojan kompromisseja.

Linssi:

Anti Scratch pinnoite

Tekniset tiedot:

paino: 20 g

Mitat: 50,7 X 39,1


Cebe Zac Sunglasses:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Cebe:n tuotteista ja muista juoksu ja triatlontuotteista, tsekkaa myös Juoksuvarusteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme runnerinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Cebe Zac Sunglasses

Linssityyppi
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up