up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe
360

Cebe Stride Sunglasses

plus
  • 360Cebe Stride Sunglasses
  • Play videoCebe Stride Sunglasses
  • Cebe Stride Sunglasses

Cebe Stride Sunglasses

Tuotekuvaus Cebe Stride Sunglasses

Tämä uusi keskikokoinen muotoilu yhdistää säädettävät kumi-temppelikärjet ja nenäpohjat maksimaaliseen mukavuutta vaihdettaviin linsseihin parhaimman näkemän takaamiseksi.

Linssi:

Anti Scratch pinnoite

Vaihdettavat linssit

runko:

Säädettävät nupit

Liukastumista estävää kumia

Tekniset tiedot:

Mitat 68,2 X 42

Paino: 26g


Cebe Stride Sunglasses on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Aurinkolasittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Juoksuvarusteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Cebe-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Cebe Stride Sunglasses

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea

-

Kuten kuva, väri on kaunis! Vertailun vuoksi ne eivät ole mielestäni suuria tai pieniä, ja ne sopeutuvat kaikenlaisiin kasvoihin

Täydellinen

-

Annoin ne vaimolleni juoksemaan ja he ovat täydellisiä. Heillä on myös kotelo, kansi ja keltaiset linssit

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvä tuote edulliseen hintaan, he tulivat eilen luokseni ja kokeilin niitä auringossa ja ne suojaavat erittäin hyvin, erittäin mukavasti, ne eivät liu'uta mitään liikkeellä. Niissä on vaihdettavat keltaiset linssit (kissa 0), lukuun ottamatta kategorian 3 tummia linssejä, kangaspeite ja erittäin hyvä pääkotelo, joka on helppo avata ja sulkea.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up