up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe

Cebe Scalibur Sunglasses

plus
  • Play videoCebe Scalibur Sunglasses
  • Cebe Scalibur Sunglasses

Cebe Scalibur Sunglasses

Tuotekuvaus Cebe Scalibur Sunglasses

Malli on suunniteltu 3 5 vuotiaalle, teknisiä ominaisuuksia voittaa lapsille ja heidän vanhemmilleen! Kanssa Symbiotech tekniikka optimaaliseen Temple tuesta ( "V" muotoinen temppeleitä mahdollistaa 3rd yhteyspiste temppeleitä) ja ylimääräisiä flex temppeleitä täydellisen ergonomian ja maksimaalisen turvallisuuden, SCALIBUR aurinkolasit anna lapsesi päästä niiden seikkailuihin ylivoimainen suojalaseja.

Technologies:

SYMBIOTECH: Exclusive konsepti featuring V muotoiset sangat täydellistä ja tasaista jakautumista painosta aurinkolasit. Johtaen kehittynyt mukavasti ja jonkinasteinen tasapaino koskaan saavutettu markkinoilla.


Cebe Scalibur Sunglasses on tuote, jonka löydät Aurinkolasit kategoriasta, Juoksuvarusteet:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, runnerinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista runnerinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Cebe Scalibur Sunglasses:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa juoksu ja triatlon:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Cebe Scalibur Sunglasses

Linssityyppi
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Yhteensä tyytyväinen ostokseeni

-

Ihanteellinen pienille lapsille Muoto, joka sopii hyvin kasvojen muotoon

Erinomainen tuote

-

Erinomainen tuote, mukava, anatominen, hyvä aurinkosuoja, lapsille suositeltava materiaali.

Mukavat aurinkolasit

-

Sopii hyvin pojalleni.

Arvostelu

-

Ace silmälasit. Poikani rakastaa heitä, myös suuri tukeva tuote. 3 v vanha putosi heitti n taivuttaa ilman pienintäkään naarmu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up