up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe

Cebe Aurinkolasit STrike

plus
  • Play videoCebe Aurinkolasit STrike
  • Cebe Aurinkolasit STrike

Cebe Aurinkolasit STrike

Tuotekuvaus Cebe Aurinkolasit STrike

Erittäin joustava bi materiaalia värillinen kehykset mahdollisimman mukaviksi, S? TRIKE on suunniteltu 3 5 vuotta vanha tulevaisuudessa champions.Equipped kanssa CEBE Sininen valo linssien ansiosta suojalaseja, tämä uusi malli integroida Symbiotech Technology suunniteltu mekanismilla sisäpuolella kummassakin varressa, lastaa on V mallinen vinkkejä, jotka antavat kaksi ylimääräistä yhteysviranomaisiksi täydellisen otteen jokaiselle lapselle? s kasvot. S? TRIKE on yhtä mukava kuin se on muodikasta.

Technologies:

SYMBIOTECH: Exclusive konsepti featuring V muotoiset sangat täydellistä ja tasaista jakautumista painosta aurinkolasit. Johtaen kehittynyt mukavasti ja jonkinasteinen tasapaino koskaan saavutettu markkinoilla.


Tunnetko jo kaikki Cebe Aurinkolasit STrike:n ominaisuudet? runnerinn:ssa, valikoimme juoksu ja triatlontuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Juoksuvarusteettuotteita, tsekkaa koko Aurinkolasit valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Cebe, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien juoksu ja triatlon asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Cebe Aurinkolasit STrike

Linssityyppi
Väri
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up