up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Casio

Casio AE-1000W Watch

plus
  • Play videoCasio AE-1000W Watch
  • Casio AE-1000W Watch

Casio AE-1000W Watch

Tuotekuvaus Casio AE-1000W Watch

Ominaisuudet:

LED-valo.Worldin aikarajan funktio. Sekuntikellofunktio 1100 s. 24 tuntia.Timer 11 sek. 24 tuntia.5 päivittäisiä hälytyksiä.Button tones onoff.Automatic kalenteri päivämäärä, päivä ja kuukausi.1224 tunnin aikakatkaisu.Acryl Glass.Resin case.Resin band.Buckle.Long Battery Life.Water resistenssi luokitus (10 bar).


Tilaa Casio:n tuotteet, kuten AE-1000W Watch, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu runnerinn:aan, omaan juoksu ja triatlon verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Casio AE-1000W Watch jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Casio AE-1000W Watch

Väri
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up