up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Camelbak
360

Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

plus
  • 360Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest
  • Play videoCamelbak Octane XTC 5L Hydration Vest
  • Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest
  • Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Tuotekuvaus Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Painotettua 350 grammaa, Octane XCT on täydellinen liikkumiseen nopeasti ja kevyesti. Painotettua 350 grammaa, Octane XCT on täydellinen liikkumiseen nopeasti ja kevyesti. Vyötäröhihna tarjoaa erityisen vakauden ja sisältää vetoketjulliset taskut, jotta pääset helposti välttämättömille esineille. Uusi muotoilu sisältää ylimääräisen säilytysvyön vyötäröllä ja valjaissa, joten voit pitää avaimet, geelit ja kartat helposti ulottuvilla.

Sisältää 2 litran kosteusrakon
Älä odota enää pidempään ja osta Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest. Jos sinulla on kysyttävää Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä runnerinn yhteydenottosivumme kautta. runnerinn tarjoaa erityisen kokoelman Laukut ja vatsalaukuttuotteita juoksu & triatlon:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Laukut ja vatsalaukut varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Reput varusteilla.

Ominaisuudet Camelbak Octane XTC 5L Hydration Vest

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen tuote ja osto ilman ongelmia

-

Erinomaisen laadukas reppu, materiaalit ovat huippuluokan, heijastavat nauhat ja erittäin hyvät kankaat, saumat ja yksityiskohdat, olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen, sivutaskut ovat erittäin käytännöllisiä ja bändien taskut myös käsineisiin tai pieniin esineisiin. Ilman nesteytyspussia on tarpeeksi tilaa, pussi ei ole paljon, mutta mitä tarvitaan harjoittelun tai pitkän matkan kilpailuun. Erinomainen. Jos ajattelet jotain usean päivän ajan, sinun on ajateltava muulia, jotain, jonka tilavuus on enemmän

Camelbakin oktaaniluku xct

-

Suuri laukku. Hyvin valmis tuote, näyttää vankalta. Erittäin käytännöllinen ja hyvin harkittu laukku, joka on helppo unohtaa suuren keveytensä ansiosta. Vesipussi näyttää myös tukevalta, ajan mittaan. Toimitusaikoja noudatetaan, täydellinen!

Ota yhteyttä

-

Onko se mukana vesipussissa vai vain repussa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Se sisältää 2 litran nesteytysrakon. Ystävällisin terveisin!

Tyytyväinen ostokseeni

-

super mtb -vesipussi erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Suosittelen tätä sivustoa ja tätä laukkua. Ja toimitetaan ajoissa.

Loistava!

-

Olen siitä erittäin tyytyväinen. Se mukautuu vartaloon täydellisesti liikuttamatta tai estämättä käsivarren normaalia liikettä. Selästä hengittää melko hyvin. Sen kapasiteetti on riittävä puolen päivän kilpailuihin. Sen materiaalien laatu on huippuluokkaa.

Camelbak oktaani

-

Upea tuote, laatu on erinomainen, suosittelen kaikille

Camelback oktaanista

-

Erittäin käytännöllinen reppu, joka ei anna minun kuolla janoon aikana monia kävelee. Ihanteellinen lyhyempi yhden päivän retkiä.

Camelbak oktaanin xtc 5

-

Erinomainen reppu, on täysin johdonmukainen kuvaus. Jää tarkistaa toiminnassa. Kiitos myymälän sen ajoissa, lähettää raidan. Tavaroiden myymälä ja suosittelen sitä!

Camelbak oktaanin xtc 5

-

Paljon huomiota kiinnitetään laatuun saumat, kangasta Käsittelyn Hydrator kaiken tämän päälle. Selällään hän istuu huomattavan, muutaman kilometrin lainkaan hän unohti, että siellä oli jotain hänen takanaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up