up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Camelbak

Camelbak Insulated Tube Director

plus
  • Play videoCamelbak Insulated Tube Director
  • Camelbak Insulated Tube Director

Camelbak Insulated Tube Director

Tuotekuvaus Camelbak Insulated Tube Director

Taipuva, ​​pysyy siellä, missä laitat sen putki täysin hands free nesteytyksestä.

Ominaisuudet:

Sijoitus putki kätevä, hands free juominen; ei tarvitse tavoitella juoda.

Antidote® Eristetty putki pitää veden viileänä.

Napsahtaa mille tahansa CamelBak säiliö Quick Link ™ -järjestelmän.

Toimii OMEGA® säiliö hankintaan Quick Link ™ Conversion Kit.

Hoito:

RESERVOIR PUHDISTUS

Paras tapa hoitaa oman säiliön on puhdistaa ja kuivaa se jokaisen käytön jälkeen, varsinkin jos täytä säiliö muuta kuin vettä. Kuitenkin jos säiliö ei ole puhdistettu jokaisen käytön jälkeen, ja hometta tai värjäytyminen kehittyy:

Käytä lämmintä vettä ja CamelBak Puhdistus Tabletti. Tai käytä 2 ruokalusikallista ruokasoodaa tai valkaisuainetta sijasta CamelBak Puhdistus Tab. Sekoita liuos sisällä säiliön ja nostaa säiliön yläpuolella putken ja Big Bite Valve. Purista purra venttiili, antaen liuoksen virrata juoman putkeen ja täyttää purenta venttiili.

Anna säiliön ja puhdistusainetta istua säiliöön ja juoma putki noin 30 minuuttia.

Pese säiliö kuumalla vedellä ja miedolla saippualla. Muista täysin huuhdella pois puhdistusainetta säiliöön ja juoda putki ennen uudelleen. Voit myös käyttää CamelBak harjat meidän puhdistussarja hangata oman säiliöön ja juoda putki. Harjat ovat paras tapa varmistaa olet pesee kaikki alueet säiliön puhtaana.

Kun säiliö on puhdas, varmista kuivua yön yli, ettei kosteus on loukussa sisällä, mikä voi aiheuttaa homeen kasvua.

Nämä vaiheet tekevät säiliö turvallisia käyttää. Jos vielä on paikkoja jää taakse, nämä ovat pysyviä muotti tahroja, jotka eivät ehkä ole poistettavissa. Kuitenkin teidän säiliö on edelleen turvallista ja käyttää, kun olet siivonnut sitä.


runnerinn:stä, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Camelbak Insulated Tube Director tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Camelbak:n tuotteita, kuten Insulated Tube Director, kuten Laukut ja vatsalaukut kategoriasta juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu ja triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Camelbak Insulated Tube Director:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Camelbak Insulated Tube Director

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Täydellinen

-

Täydellinen täydennys, jotta putkessa oleva vesi ei kuumene.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up