up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Buff ®

Buff ® Satel

plus
  • Play videoBuff ® Satel
  • Buff ® Satel

Buff ® Satel

Tuotekuvaus Buff ® Satel

Ominaisuudet:

Pituussukkahousut, joilla on erinomaiset imukyky ja D-ominaisuudet
Pehmeä Woo N Ining
Hydrofiilinen ja antistaattinen vaikutus
Specia-ilmanvaihto sivulta ja takaa
Polvi optimaaliseen kosteuden hallintaan
Flatlock näyttää C-hanattomalta vaatteelta
Säädettävä joustava vyötärönauha rasvalla
Heijastava logo ja putket
Takana vetoketjutasku


Tekniset tiedot:

Paino: 170g.


Teknologia:

Xdcs:
Fit Balance on tekninen kangas, joka on kehitetty vastaamaan äärimmäisten urheilijoiden tarpeita. Tämä kangas on erittäin hengittävä, antibakteerinen ja vastustaa pinoamista tai roikkumista. Se kuivuu nopeasti imemällä kosteuden pois. Lisäksi sen ansiosta kangas on erittäin joustava, se on ihanteellinen ohuille vaatteille, joissa mukavuus on välttämätöntä
Kaikki Sukkahousut kategorian juoksu & triatlon tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. runnerinn:sta löydät täyden Buff ®-kokoelman Naisten vaatteet tuotteita. Buff ®:n Satel:een hinta on 37.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Buff ® Satel

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up