up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bolle

Bolle Rooke Sunglasses

plus
  • Play videoBolle Rooke Sunglasses
  • Bolle Rooke Sunglasses

Bolle Rooke Sunglasses

Tuotekuvaus Bolle Rooke Sunglasses

Valmistettu Italiassa, jossa kiinnitetään suurta huomiota yksityiskohtiin, Rooken pyöreä silmän muoto ja kulmainen nenäsilta ovat tuore muotoilu, jossa on vinkkejä klassiseen eurooppalaiseen tyyliin. Sen ruostumattomasta teräksestä valmistetut temppelilevyt ja käsityönä valmistetut viimeistelyt ovat samalla korkealla kuin optiikallaan.

tekniikka:

B 20.3 POLYCARBONATE-LENTIT:

Polykarbonaattilinsseistämme valmistetaan korkealaatuisesta hartsista, jonka ansiosta linssi on 20 kertaa kestävämpi kuin lasi ja kolme kertaa kevyempi, ja se tarjoaa vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja selkeyttä. Saatavana polarisoituneina ja ei-polarisoituneina.


Suunnitteletko Bolle Rooke Sunglasses:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi runnerinn:n, juoksu ja triatlonkaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 60.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! runnerinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Bolle-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla juoksu ja triatlon tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Bolle Rooke Sunglasses

Linssityyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up