`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Asics

Asics

Kun puhumme juoksukenkistä, Asics-kengät ovat mielessä eniten myyty tuotemerkki. Suositun Asics-tuotemerkin perustaja on Kihachiro Onistuka. Asics juoksukengät on valmistettu laadukkaista ja korkean teknologian komponenteista ja materiaaleista. Ulkopohja, keskipohja, geelivaimennus, kestävä, kantapäälaskuri ja Space Trusstic -ominaisuudet tekivät näistä juoksukengistä ihanteellisen valinnan kaikenlaisille juoksijoille. Jotkut sen upeista puolista mainitaan alla;
-Asics-kengät tarjoavat vakauden ja vahvan voiman.  Asics-kengät lievittävät laskeutumisiskuja ja voimia kovilla raiteilla.
Asics-kengät ovat kestäviä ja joustavia.
Asics-kengät ovat kevyitä
Nämä kengät eivät ole vain helppoja, mutta myös valmistettuja ja nykyaikaisia malleja tyydyttämään nuorten tyylitarpeita. Terveellisen ja energisen elämäntavan saavuttamiseksi meidän pitäisi sisällyttää juoksu päivittäiseen rutiinimme. Tästä syystä täytyy olla kenkäpari, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja mukavuuden. Asics-kengillä juoksukokemuksesta tulee rentouttavampaa.

Naisten kengät

Naisten kengät

Miesten kengät

Miesten kengät

Polkujuoksu

Polkujuoksu

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lapset

Lapset

Osastot

Juoksuvarusteet (4)

Lasten kengät (49)

Laukut ja vatsalaukut (16)

Miesten kengät (263)

Miesten vaatteet (270)

Naisten kengät (291)

Naisten vaatteet (275)

KAIKKI( Asics )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet

Sulje