`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

adidas

adidas SL20

adidas SL20

  • adidas SL20
  • adidas SL20
  • adidas SL20
  • adidas SL20

adidas SL20

Tuotekuvaus adidas SL20

Adidas SL20-juoksukengillä kolme nauhamerkkiä ei vain halua päästä takaisin kilpailukenkämarkkinoille; Uusimpien, vaikuttavimpien tekniikoidensa ansiosta saksalainen brändi etsii myös vakaata, kevyttä ja korkean suorituskyvyn tuotetta, joka on yhtä hyvä harjoitteluun kuin kilpailupäiväänkin, mikä asettaa epäilemättä vauhtia tulevina vuosina.

Lightstrike , adidasin äskettäinen pehmustetekniikka, on SL20-välipohjan liha ja luut, mikä antaa sinulle erinomaisen reagointikyvyn, joka ajaa sinut eteenpäin pitäen jalat mukavan koko harjoituksen ajan. Nämä kengät jaettu ulkopohja hyödyntävät Continental ™ -kumiyhdisteen viimeisintä päivitystä, joka lisää pitoa jalkaterään ja antaa sinulle täyden otteen myös tiellä märkänä.

Vain 230 gramman SL20: n ilmiömäinen paino johtuu suurelta osin sen yläosasta, jossa kevyt, korkealaatuinen muokattu verkko peittää varovasti jalkasi ja antaa sinulle anatomisen istuvuuden. Tämän täydentämiseksi perinteinen pitsi sulkeminen tarjoaa paremman räätälöinnin jalkapöydällä parantaakseen näiden kenkäjen tukea.

Nämä naisten kevyet juoksukengät ovat ihanteellinen harjoituskumppani kaiken kykyjen juoksijoille. Kengillä on tukeva mesh-päällinen. Lightstrike tarjoaa välipohjan tyynyn, joka on riittävän kevyt räjähdysnopeuteen ja riittävän reagoiva optimaalisen mukavuuden saavuttamiseen.

Kun juoksukengät ovat mukavat, kaikki muu kuuluu paikoilleen. Nopeus, rytmi, hengitys. Nämä adidas-juoksukengät antavat sinulle upean juoksun. Verkon yläosa on hengittävä ja tukeva. Välipohjan iskunvaimennus on riittävän kevyt räjähdysnopeuteen ja riittävän herkkä täydelliseen mukavuuteen. 3 raitaa vievät japanilaisia kalligrafioita. Katso nopeasti, tuntuu nopeasti, juokse nopeasti.


Ominaisuudet:

Continental ™ -kumipohja
Pitsi sulkeminen
Mesh ylempi
Juoksukengät harjoitteluun
Lightstrike-iskunvaimennus


Tekniset tiedot:

Paino: 230 g (koko UK 8,5)


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun adidas SL20:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Juoksu kokoelmasta, juoksu & triatlon kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. runnerinn:stä löydät parhaat juoksu & triatlon tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Naisten kengät:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet adidas SL20

Ominaisuudet
Askellus
Kengän leveys
Anturateknologia
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Tecnologias adidas SL20

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje