up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Polar
360

Polar M600 Watch

Polar M600 Watch

Polar M600 Watch

Polar M600 Watch

Polar M600 Watch

Polar M600 Watch

plus
  • 360Polar M600 Watch
  • Play videoPolar M600 Watch
  • Polar M600 Watch
  • Polar M600 Watch
  • Polar M600 Watch
  • Polar M600 Watch
  • Polar M600 Watch
  • Polar M600 Watch

Polar M600 Watch

Περιγραφή προϊόντος Polar M600 Watch

Το M600 είναι ένα ρολόι παρακολούθησης που παράγει σημαντικά οφέλη όταν κάνετε αθλητικές δραστηριότητες και σας παρέχει ακριβή αποτελέσματα γεωγραφικής κατανομής.

Χρησιμοποιώντας αυτό το σπορ ρολόι θα μπορείτε να παρακολουθείτε την αθλητική σας δραστηριότητα επειδή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει δραστηριότητες γυμναστικής και μπορείτε επίσης να ξεχωρίζετε για το αδιάβροχο επίπεδο, που είναι ιδανικό για κολύμπι, επιτρέποντάς σας να μετρήσετε απόσταση, κτυπήματα ανά λεπτό και μήκος της πισίνας. Η διαμόρφωση αυτού του μοντέλου περιλαμβάνει το Google Play που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε εφαρμογές που θεωρείτε απαραίτητες.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Polar smartwatch είναι 36 ώρες. Ο σχεδιασμός αυτού του μοντέλου είναι κομψός, ογκώδης αλλά δημιουργήθηκε ειδικά για άσκηση. Σε αντίθεση με άλλα Polar μοντέλα, αυτό έχει μόνο 2 κουμπιά για τη διαμόρφωση της συσκευής. Άλλες λεπτομέρειες που περιλαμβάνει είναι οι εναλλάξιμες ζώνες του και έχει αρκετές επιλογές προσαρμογής προσαρμοσμένες στα διαφορετικά μεγέθη του καρπού. Το αδιάβροχο Πολικό M600 είναι ένα Android SmartWatch Wear ™ έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε ένα δραστήριο τρόπο ζωής, χωρίς συμβιβασμούς - ένα σπορ SmartWatch από τα έξυπνα σπορ ρολόι ανθρώπων. #Τώρα μπορείς

Το καλύτερο και των δύο κόσμων:

Με Polar M600, μπορείτε να απολαύσετε την πρακτικότητα του Android Wear και τη δύναμη του αθλητισμού χαρακτηριστικά της Polar. Κάντε το πιο έξω από την καθημερινότητά σας όπου κι αν βρίσκεστε - στο γραφείο, δίπλα στην πισίνα ή τη ρύθμιση των προσωπικών σας ρεκόρ.

Όταν είσαι έτοιμος:

Polar M600 διαθέτει Polars τη δική της τεχνολογία μέτρησης του καρδιακού ρυθμού καρπό βάση, βελτιστοποιημένη για Polar M600. Προπόνηση με Polar M600 είναι βολικό και εύκολο. Απλά σφίξτε το συγκρότημα και είστε έτοιμοι να εκπαιδεύσει.

Η ακριβής διαδρομή, την ταχύτητα και την απόσταση:

Παρακολουθήστε την ταχύτητα, την απόσταση και τη διαδρομή σας με το ενσωματωμένο GPS.

Παρακολουθήστε 24/7 δραστηριότητά σας:

Φορέστε το αδιάβροχο Πολικό M600 όπου κι αν πάτε. Παρακολουθήστε 24/7 δραστηριότητα, βήματα, απόσταση, θερμίδες καίγονται, ο χρόνος του ύπνου και την ποιότητα σας.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας:

Polar M600 έχει μακρά διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 ημέρες όταν συνδέεται σε συσκευές Android.

Smart Coaching:

Οδηγός Δραστηριότητα:

Δείχνει πόσο δραστήριοι ήσαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και δίνει πρακτικές οδηγίες για την επίτευξη του στόχου καθημερινή σας δραστηριότητα.

Όφελος Δραστηριότητα:

Δίνει ανατροφοδότηση σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία δραστηριότητα σας, δείχνοντας πόσο δραστήριοι επιλογές σας βοηθήσει να μείνετε υγιείς.

Smart θερμίδες:

Σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πόσες θερμίδες έχετε κάψει με βάση το βάρος, το ύψος, την ηλικία, το φύλο, την ατομική μέγιστου καρδιακού ρυθμού σας (HRmax) και πόσο σκληρά είστε εκπαίδευση.

Όφελος Εκπαίδευση:

Παρέχει κίνητρα ανατροφοδότηση αμέσως μετά την προπόνηση που περιγράφει το αποτέλεσμα της συνόδου.

Τρέξιμο Πρόγραμμα:

Εκπαιδεύσει για ένα ενεργό γεγονός με μια προσωπική και προσαρμοστικό πρόγραμμα κατάρτισης σε πολικές ροής. Επιλέξτε από τέσσερις διαφορετικούς στόχους, 5K, 10K, το μισό μαραθώνιο και μαραθώνιο, και να πάρετε ένα σχέδιο κατάρτισης που έχετε και τους στόχους σας ταιριάζει.

Τρέξιμο δείκτη:

Δείχνει την απόδοσή σας στο τρέξιμο αναπτύσσει.

Sport προφίλ:

Polar παρέχει πάνω από εκατό διαφορετικές άθλημα προφίλ το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε το σωστό για προπονήσεις σας, και να πάρετε ειδικές εκθέσεις του αθλητισμού και την ανατροφοδότηση. Όλα τα προφίλ άθλημα βασίζεται σε συγκεκριμένες λογική και να σας δώσει τα πιο ακριβή στοιχεία, για παράδειγμα, περίπου καίγονται θερμίδες. Διαχειριστείτε προφίλ άθλημα σας στην υπηρεσία web ροής.

Χαρακτηριστικά:

Καρπός του καρδιακού ρυθμού με βάση:

Κάνει τον καρδιακό ρυθμό με βάση την κατάρτιση πιο εύκολη από ποτέ, απλά σφίξτε τη ζώνη και να αρχίσει την κατάρτιση.

Sport συγκεκριμένο προφίλ:

Δημιουργήστε και να προσαρμόσετε τα προφίλ για διάφορα αθλήματα και να πάρει ακριβώς τα στοιχεία και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσουν αποτελεσματικά σε κάθε μία.

παρακολούθησης 24/7 δραστηριότητας:

Παρακολουθήστε τη δραστηριότητά σας 24/7 και να πάρει πρακτική υποστήριξη για να σας βοηθήσει να πετύχετε ατομικό ημερήσιο στόχο τη δραστηριότητά σας.

Ύπνος:

Αυτόματα εντοπίζει ώρα του ύπνου σας και την ποιότητα. Ελέγξτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μοτίβα ύπνου σας στην εφαρμογή και web υπηρεσία Πολικές ροής.

Polar ροής:

Οι αποκλειστικές Polar εγγραφές υπηρεσία ροής λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κάθε προπόνηση, επιτρέποντάς σας να παρακολουθεί την πρόοδο και να σχεδιάσουν την περαιτέρω κατάρτιση γρήγορα και αποτελεσματικά.

Smart Coaching:

αποκλειστική Smart χαρακτηριστικά Coaching Polar παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης σε διάφορους τομείς και καθοδήγηση για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

Αδιάβροχο:

Polar M600 είναι ανθεκτικό στο νερό (κατάλληλο για κολύμβηση, 10 μέτρα, IPX8).

Ενσωματωμένο GPS:

Πολικό M600 περιλαμβάνει γρήγορη και ακριβή λειτουργία GPS, που σας επιτρέπει να δείτε την ταχύτητά σας, την απόσταση, και διαδρομή.

συμβατότητα του αισθητήρα:

Polar M600 είναι συμβατό με τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού Polar Η7.

προδιαγραφές:

Λειτουργικό σύστημα: Android Wear ™

Συμβατότητα: Smartphones με λειτουργικό σύστημα Android 4.3 ή νεότερη έκδοση, ή το iPhone 5 ή νεότερη έκδοση λογισμικού iOS 8.2 ή νεότερη έκδοση

Επεξεργαστής: MediaTek MT2601, Dual Core επεξεργαστή 1.2GHz που βασίζεται στην αρχιτεκτονική ARM Cortex A7

Μνήμη: 4GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης + 512MB RAM

Οθόνη: 1,30 ", 240 x 240 pixels, 260ppi οθόνη TFT διαπερατό, Corning® Gorilla® Glass 3

Μπαταρία: 500mAh

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας: 2 ημέρες / 8 ώρες κατάρτισης (με το Android τηλέφωνο), 1 ημέρα / 8 ώρες κατάρτισης (με το iPhone)

Ο αισθητήρας καρδιακού ρυθμού: Οπτική μέτρηση του καρδιακού ρυθμού με 6 LEDs

Αισθητήρες: επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, γυροσκόπιο, μοτέρ δόνησης, Μικρόφωνο

Αντοχή στο νερό: Κατάλληλο για κολύμβηση, 10 μέτρα, IPX8

Βάρος: 63g

Συνδεσιμότητα: Bluetooth® 4.2 με Wi-Fi 802.11 b / g / n

Διαστάσεις: 45x36x13

Φυσικά κουμπιά: Κουμπιά 2: κουμπί λειτουργίας και το μπροστινό κουμπί για γρήγορη έλεγχο εκπαίδευση

Συγκροτήματα: Σιλικόνη

Τοποθεσία: GPS και Glonass


Ανακαλύψετε το Polar M600 Watch σε απόθεμα και στην καλύτερη τιμή. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στις Ηλεκτρονικά εκπτώσεις μας και να επιλέξτε τις καλύτερες προσφορές μας. Βρείτε τις τελευταίες μειώσεις και ανακαλύψτε όλες τις εκπτώσεις μας στα Ρολόγια προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές με έκπτωση! Όλα αυτά για να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε το φθηνότερο κάθε φορά σε runnerinn.

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (7)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Καλή παρακολούθηση

-

Ωραίο ρολόι. Η χρέωση διαρκεί 2 ημέρες

σημαντικό

-

Είναι ένα καλό ρολόι, εξαιρετικά χαρακτηριστικά, αλλά αν δεν αγοράσει το iPhone, κάθε φορά που θα χρειαστεί να επαναφέρετε τα πάντα για να τον εντοπίσει και πάλι, ο χρόνος είναι τρομερό.

ευγνωμοσύνη

-

Αγοράστε σε αυτή τη σελίδα ήταν μια μεγάλη απόφαση, γρήγορα, με το χαμηλότερο κόστος χωρίς κανένα πρόβλημα.

άριστη

-

Μεγάλη ρολόι σε καλή τιμή. Όλα κάποιος πρέπει να κάνει αθλητισμό

M600

-

πολύ γρήγορα γ Τίποτα να πω είναι πολύ αποτελεσματική παράδοση

Polar m600

-

Εξαιρετική ρολόι. Το μόνο που χρειάζεται να εκπαιδεύσει !!!!!!

Polar m600

-

Ήταν λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσει από το αναμενόμενο ... ίσως μέσα από τα πλήθη για τις διακοπές. Τώρα λίγες ημέρες και λειτουργεί άψογα. Θα εκπαιδεύσει μια καλή χρονιά!

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up